Navigeer naar content

Van contract tot uitbetaling voor schoonmaakbedrijven

Maqqie is dé online oplossing voor schoonmaakbedrijven en glazenwassers om zelf contracten en uitbetalingen te regelen. Het aannemen, inplannen en uitbetalen van alle soorten medewerkers: schoonmaker algemeen, glazenwassers, schoonmaker vloeren en meer. Automatisch conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

3300+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

 • Bespaar € 260 per dag door verzuim

  Verzuim is een steeds vaker voorkomend thema binnen de schoonmaak- en glazenwassersbranche met een gemiddeld verzuimpercentage van maar liefst 4,6%. Schoonmaak en glazenwassen is fysiek zwaar werk wat kan zorgen voor pijnlijke ruggen en andere blessures. Ook zit een ongeluk in een klein hoekje. Wist je dat een zieke werknemer jou gemiddeld € 260 per dag kost?

  Maqqie kan dit risico van je overnemen. Als je een payrollmedewerker of uitzendkracht via Maqqie inhuurt, regelen wij de begeleiding bij ziekteverzuim en ook de loondoorbetaling bij ziekte.

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
 • Online payroll inclusief Pensioenfonds Schoonmaak

  Regel de verloning van jouw schoonmakers en glazenwassers via payroll. Volledig online via onze handige app waarbij jij je geen zorgen meer hoeft te maken om werkgeversrisico's en personeelsadministratie.

  Ook het pensioen van je medewerkers is goed geregeld door onze aansluiting bij het Pensioenfonds Schoonmaak.

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
 • Online controle en inzicht in al jouw flexcontracten

  Verloon je liever op uitzendbasis? Geen probleem, wij faciliteren alle soorten contracten. Daarbij heb je altijd online de controle en inzicht in jouw flexcontracten.

  Met 4 jaar maximale flexibiliteit én conform uitzend-cao kun jij je als schoonmaakbedrijf richten op de dagelijkse operatie.

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
 • Regel afdrachten aan sociaal fonds goed

  Wij zorgen voor de juiste afdrachten richting de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Deze afdrachten zitten standaard verwerkt in onze kostprijs.

  Deze afdrachten dragen bij aan de mogelijkheid om eerder te kunnen stoppen met werken vanwege het zware werk. Daarnaast worden deze afdrachten ook gebruikt voor duurzame inzetbaarheid.

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
 • Uitzenden, Payroll of Freelance?

  Bij Maqqie kun je contracten aanbieden op uitzendbasis en payrollbasis, of eenvoudig samenwerken met zzp'ers. Bekijk hieronder wat we voor je uit handen nemen en wat de verschillen zijn tussen de drie vormen.

  Ik wil meer weten Bekijk wat we uit handen nemen

 • Wat regelt maqqie voor je bij Payroll of Uitzenden?

  Bekijk hier wat we allemaal voor je uit handen nemen.

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
 • Wat regelt maqqie voor je bij Freelance?

  Bekijk hier wat we allemaal voor je uit handen nemen.

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox

Wat is maqqie?

 • Contracten

  Stel eenvoudig een contract op volgens jouw cao. Onderteken, beheer en houd het overzicht volledig digitaal. Zo kun je eenvoudig op- en afschalen met medewerkers.

 • Uren en declaraties

  Medewerkers houden eenvoudig uren online bij. Ook is het mogelijk automatisch uren te herhalen. Na jouw goedkeuring wordt het doorgevoerd in de wekelijkse of 4-wekelijkse betaling.

 • Verlof en verzuim

  Registreer eenvoudig online verlof en verzuim. Medewerkers vragen eenvoudig online verlof aan. Na goedkeuring wordt dit direct doorgevoerd in de salarisadministratie.

 • Uitbetaling

  Je medewerkers ontvangen hun uitbetaling per week of 4 weken. Ook loonstroken en jaaropgaves zijn direct beschikbaar. Jij ontvangt al je loonkosten op één overzichtelijke factuur.

 • Werving & selectie

  Direct exclusieve toegang tot 50.000+ medewerkers. Van vast tot tijdelijk, van uitzendkracht tot zzp'er. Deel vacatures voor nog meer bereik via bijvoorbeeld Google of Indeed.

 • Plannen

  Werk je in meerdere projecten of evenementen? Dan plan je eenvoudig je medewerkers per project of evenement.

In de juiste handen

Weet zeker dat jouw schoonmakers en glazenwassers in goede handen zijn door onze NEN 4400-1 certificering, waardoor we voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

De persoonlijke gegevens van jouw medewerkers worden veilig verwerkt op basis van ISO 27001 certificering. De wereldwijde erkende norm voor informatiebeveiliging.

Offerte aanvragen

Ontdek hoeveel jij als schoonmaak- of glazenwassersbedrijf kunt besparen op basis van jouw situatie. Toch liever direct contact? Bel 088 010 7500.