Navigeer naar content

Payroll: gemiddeld 28% goedkoper

Wil jij goedkoper uit zijn met payroll? Dat kan! Bij maqqie zijn we gemiddeld gezien 28% goedkoper. We hielpen al meer dan 3.000 bedrijven en onze app scoort gemiddeld een 8,0 (een makkie, dus!). Binnen 30 minuten je offerte en direct weten hoeveel je gaat besparen? Dat gaan we regelen.

3200+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

 • Gemiddeld gezien 28% goedkoper

  Ja, met payroll van Maqqie zijn we gemiddeld gezien 28% goedkoper dan andere payrollers. Dat zit 'm in het volgende.

  We werken met een omrekenfactor + een fee voor Maqqie. Deze fee betaal je voor onze dienstverlening zoals je die ook bij andere payrollers betaalt.

  Het verschil tussen onze fee en die van anderen? We vergeleken offertes van 8 concurrenten. En daaruit bleek dat wij gemiddeld gezien 28% goedkoper zijn, en dat bespaart jouw onderneming flink wat geld.

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
  Voordelen van payroll
 • Voordelen van maqqie

  • Geen doorlopende kosten bij arbeidsongeschiktheid

  • Wij nemen het ziekteverzuimtraject over

  • Flexibiliteit in personeelsinzet

  • Ontzorging en gemak (gemiddeld een 8,0 van klanten)

  • Al je personeelszaken overzichtelijk in één app (contracten, kosten, jaaropgave)

  • Gratis planningstool

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
  Verlos jezelf van administratie met payroll

Alles over payroll met maqqie

 • Wat is payroll?

  Bij payrolling besteed je alle verplichtingen die je als werkgever hebt uit aan een payrollbedrijf (in dit geval Maqqie). Jouw bedrijf (= de inlener) betaalt een fee aan de payroller en de payroller regelt vervolgens je personeels- en salarisadministratie. En daar merken je medewerkers niets van, want in de praktijk blijf jij voor je medewerkers de werkgever. Ze blijven gewoon bij jou werken zoals ze gewend waren.

 • Waarom payroll?

  Alle administratieve rompslomp die komt kijken bij personeel kost veel tijd en energie. Dat laat je allemaal over aan het payrollbedrijf. Dat betekent bijvoorbeeld dat je geen contracten meer hoeft op stellen, sociale premies hoeft te betalen of juridische kwesties moet oplossen. Daarnaast zorgt payroll ervoor dat je altijd aan de laatste regelgeving voldoet en je medewerkers krijgen waar ze recht op hebben.

 • Wat kost payroll?

  Payroll kosten bereken je door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met de omrekenfactor (ook wel payroll factor genoemd). De gemiddelde omrekenfactor is 1.67 maar er zijn ook uitschieters boven 1.75. Wanneer een medewerker dus €10 per uur verdient en het payrollbedrijf heeft een omrekenfactor van 1.67, dan zijn de payroll kosten per uur €16,70.

 • Hoe werkt het in de praktijk?

  Op basis van het uurloon en de geldende cao sturen we je een offerte. Hierin staat het uurloon vermenigvuldigd met de omrekenfactor. De omrekenfactor wordt gebruikt om de totale kosten die je als werkgever betaalt voor een medewerker te bepalen, inclusief de payroll services, belastingen, premies en andere inhoudingen. Ben je het eens met de offerte? Dan gaan we aan de slag. Je tekent een inleenovereenkomst en wij maken de contracten voor je medewerkers. Je medewerkers krijgen een melding zodra hun contract klaar staat. Wanneer het contract getekend is, kunnen ze starten met werken. Het platform regelt de rest!

 • Verandert er iets voor mijn medewerkers?

  In de praktijk verandert er niks. Er verandert alleen iets op papier. Het contract van je medewerkers staat dan niet meer op jouw naam, maar op naam van het payrollbedrijf. Dat is de officiële werkgever, maar in de praktijk ben jij dat. Jij kiest de medewerkers, maakt de roosters en vertelt je medewerkers wat ze moeten doen. Daarnaast zegt de wet dat payroll-medewerkers dezelfde rechten en plichten hebben als andere medewerkers. Op het werk merken ze er dus niets van.

 • “Voordat we bij Maqqie kwamen, waren we zelf heel veel tijd kwijt aan papierwerk.”

  Mirthe

  HR-Adviseur, Dasko Koel- en Vriestransporten (Almelo)

 • "Ik heb mijn situatie uitgelegd en werd fijn geadviseerd. Binnen een week werden mijn medewerkers uitbetaald."

  Pepijn

  Eigenaar, Pepijn's Kitchen (Haarlem)

 • “Als ondernemer in de horecabranche heb je het erg druk en houd je weinig tijd over. Maqqie regelt alles soepel en snel voor ons.”

  Amar

  Eigenaar, Sweet Dreams Bakery (Eindhoven)

Dasko over de samenwerking met maqqie

Certificeringen

Maqqie is NEN 4400-1-gecertificeerd. Daarmee voldoen we aan de Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarnaast zijn we lid van de NBBU en aangesloten bij het StiPP Pensioenfonds. Ook zijn we ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 30 minuten een offerte in je mailbox en zie wat jij kunt besparen. Geheel vrijblijvend. Toch liever direct contact? Bel 088 010 7500.