(088) 010 7500

Wij maken een makkie van payroll

Met Payroll ‘a la Maqqie’ regelen wij jouw personeelszaken, waardoor jij je volledig kan focussen op ondernemen. Wij fixen alle administratieve en juridische werkgeverstaken en jij blijft de werkgever die de werknemers aanstuurt.

 • Payroll factor vanaf 1.57
 • 4 jaar flexibiliteit
 • Pensioen via StiPP
 • Dagelijks opzegbaar
 • Gratis HR-tooling
 • Altijd persoonlijk contact

Direct contact met één van onze accountmanagers?

Vraag vrijblijvend informatie aan

Payroll van Maqqie

Waarom payroll van Maqqie?

 

Alle voordelen van payroll, gecombineerd met alle andere voordelen van Maqqie.

Zorgen die jou ontnomen worden door payroll zijn onder andere het afdragen van premies en belastingen, het begeleiden van een ziekteverzuim traject en de loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kunnen wij door ons unieke payroll concept een flexibiliteit van 4 jaar aanbieden tegen een zeer voordelige payroll factor vanaf 1.575.

Ja, dat lees je goed. Met Payroll 'a la Maqqie' hanteren we een factor vanaf 1.575. Daarmee is onze payroll dienstverlening een stuk goedkoper dan die van andere payrollers, en dat bespaart jouw onderneming flink wat geld.

Even een beetje technisch: omdat deze payroll dienst is gekoppeld aan onze matchmaking-diensten, valt deze wettelijk onder het fasensysteem. En dat betekent meer flexibiliteit voor langere tijd, voor zowel jou en werknemers.

Vraag razendsnel een offerte aan

Payroll

Plus!

Met de geautomatiseerde Maqqie-app heb je naast payroll ook meteen de volgende dingen geregeld. Zonder extra kosten ;-)

Vacatures & matching

Vacaturebank

Je maakt razendsnel een nieuwe vacature aan in onze vacaturebank, die dan vindbaar is voor alle werknemers op het platform.

Cao-proof contracten

Contracten

In onze app hebben we algoritmes die zorgen voor een cao-proof contract. Zo weet je altijd dat je samenwerkt volgens de spelregels.

Planningstool

Planning

Werknemers kunnen hun beschikbaarheid aangeven, en daarmee kan jij makkelijk je planning rond maken. Een 2.0-versie van onze planningstool is in ontwikkeling.

Urenadministratie

Urenadministratie

Je hele urenadministratie regel je razendsnel in de app. De werknemer kan uren registreren in de app en jij accordeert ze (of vult ze zelf in).

Bundelfactuur freelance

Uitbetaling

Heb je als werkgever/opdrachtgever alle uren geaccordeerd? Dan zorgen wij dat het loon netjes bij de werknemer op de rekening komt!

Bakkerij Nollen review Maqqie

Payroll van Maqqie geeft ons gemak als organisatie. We hebben hiermee goed overzicht van onze flexkrachten en de bijbehorende contracten en planningen. Daarnaast geeft het ons opties om een netwerk van potentiële nieuwe kandidaten te benutten. We kunnen in overleg met de kandidaten zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij onze eigen flexibiliteit kunnen bedingen.

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen
HR-manager Bakkerij Nollen

Payroll fee maar 7%. Dat is nog eens een besparing.

Payroll tarief 7 procent

De basis is volledig gratis en vrijblijvend.

Maqqie heeft alle processen rondom je flexibele schil volledig geautomatiseerd. Hierdoor is een groot deel van de tools (think app, planning etc.) gratis en vrijblijvend te gebruiken.

Enkel voor het gebruik van de payroll diensten betaal je 7% van het tarief als vergoeding. Gecombineerd met een messcherpe payroll factor vanaf 1.57 bespaar je geld in vergelijking met traditionele payrollers.

Vraag hier je offerte aan

Deze bedrijven gingen je voor

Fletcher Hotels
McDonald's
Ministerie van Defensie
Van Spaendonck
Ami Kappers
De Graafschap
Dasko
PostNL

Algemeen contact

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500

Al meer dan 1500 bedrijven gingen je voor :-)

Meer weten over Maqqie

Meer weten over de werk-app Maqqie?

Eén app, alles geregeld. Vanaf nu heb je al het regelwerk rond personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld. Kandidaten, contracten, payrollen, freelancers, administratie… alles! En allemaal gewoon via je smartphone.

Het is je alles-in-één-regelapp, waarmee jij vrijer en flexibeler kunt ondernemen dan ooit.

Leer meer

Wat is payroll?

Bij payroll neemt een payroller (in dit geval Maqqie) het juridisch werkgeverschap over van een bedrijf (= inlener). Daarmee vervallen een aantal risico's voor de inlener.

 • Verzuimbegeleiding
  Met payroll ‘à la Maqqie’ fixen wij het verzuimtraject voor jouw werknemers. Van ziek- en betermelding tot afspraken over het herstel. 
 • Verzekeringen
  Over het betalen van verzekeringen, premies en bijvoorbeeld loonbelastingen hoef jij je met payroll geen zorgen meer om te maken.   
 • Pensioen
  De pensioenregeling via StiPP
 • Loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid
  Werknemer arbeidsongeschikt? Balen! Maar geen paniek. Wij zorgen ervoor dat de werknemer wordt doorbetaald. 

De inlener blijft wel feitelijk werkgever en zal de werknemers aansturen en de dagelijkse leiding houden. De inlener betaalt een fee aan de payroller en heeft daarna geen omkijken meer naar personeels- en salarisadministratie.

Vraag een offerte aan

Wat is payroll