Navigeer naar content

Payroll op maat voor jouw bedrijf

Wet- en regelgeving rondom arbeid verandert sneller dan ooit. Tegelijkertijd nemen de verplichtingen, administratieve lasten en financiële risico’s voor werkgevers alleen maar toe. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Payroll is hiervoor de oplossing. Zeker in een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds verder flexibiliseert en de focus op je bedrijf steeds belangrijker wordt.

3000+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

Payroll met maqqie

Met Payroll neemt maqqie alle werkgeverslasten van je over zoals salarisadministratie, uitbetaling, contracten, pensioenopbouw, vakantiedagen, ATV en verzuim.

Payroll is in te zetten wanneer jij en je medewerker kiezen voor gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden op basis van medewerkers die momenteel al in loondienst zijn. Je medewerker heeft in deze vorm recht op een contract voor onbepaalde tijd na 2 verlengingen van een bepaalde tijd contract, binnen een periode van 3 jaar.

 • Voordelen Payroll met Maqqie

  • Lage payroll kosten, zonder software implementatie

  • Automatisch de juiste toepassing van belasting, premies, wetten en cao's

  • Contract, planning, uren, verlof, verzuim en uitbetaling in één platform

  • Geen risico van arbeidsongeschikt-heid, verzuim of ontslagvergoedingen

  Start je aanvraag
  Urenadministratie payroll

Zo werkt het

Ondernemen zonder zorgen

 • Salarisadministratie

  Je bent verlost van je personeels- en salarisadministratie. Denk aan het bijhouden van het verlof voor je personeel. Of het uitbetalen van de salarissen. Dit soort werkzaamheden worden allemaal door Maqqie gedaan.

 • Geen werkgeversrisico

  Je hebt als werkgever minder risico. Je weet namelijk van te voren precies wat de loonkosten voor een medewerker zullen worden. En wordt de medewerker ziek of arbeidsongeschikt? Dan is dit voor rekening van Maqqie.

 • Juridische zaken gedekt

  Doordat onze Afdeling Legal kort op alle wet- en regelgeving zit, ben je er altijd zeker van dat je samenwerkingen netjes volgens de spelregels verlopen. We hanteren meer dan 75 cao's en de medewerker krijgt daardoor altijd uitbetaald waar die recht op heeft. Geen omkijken meer naar wet- en regelgeving dus!

 • De Maqqie-app

  In onze handige web-app kun jij als bedrijf al je regelwerk rondom werk beheren. Denk aan het bekijken van je flexpool, het afsluiten van contracten en het goedkeuren van de uren van medewerkers. Ook voor je medewerkers is de app makkelijk in gebruik. Zo profiteren zij ook mee wanneer je gebruik maakt van Payroll van Maqqie.

 • Vacatures en shifts

  Plaats een vacature of shift op MaqqieWerkt. Alle plaatsingen op MaqqieWerkt zijn direct zichtbaar op grote platforms zoals Google Jobs. Medewerker gevonden? Dan maak je met gemak direct een contract aan.

 • Planningstool

  Met onze alles-in-één planningstool houd jij altijd het overzicht. Maak shifts aan en zet deze open voor je eigen medewerkers. Niet genoeg mensen gevonden? Via Maqqie heb je direct toegang tot ruim 43.000 medewerkers. Kies voor dag- week- of maandweergave en kopieer shifts in een handomdraai.

Wanneer payroll?

Payroll is in te zetten wanneer jij en je medewerker kiezen voor gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden op basis van medewerkers die momenteel al in loondienst zijn. Maar het kan ook een wettelijke verplichting zijn wanneer je zelf de werving en selectie hebt gedaan óf wanneer jouw medewerker exclusief voor jouw bedrijf beschikbaar is. Je medewerker heeft in deze vorm recht op een contract voor onbepaalde tijd na 2 verlengingen van een bepaalde tijd contract, binnen een periode van 3 jaar.

Daarnaast zorgt Payroll ervoor dat alle administratie rondom de medewerker wordt geregeld, inclusief verzuimbegeleiding, verzekeringen, pensioen en loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid.

Start vandaag nog met maqqie

Verlos jezelf van administratie en kies voor maximale vrijheid om te ondernemen. Probeer payroll met maqqie gratis en ontdek hoe jouw personeelsadministratie sneller en beter kan. We regelen kosteloos de overstap indien nodig. Nog vragen? Onze experts staan voor je klaar.