Payroll: daar maken wij een makkie van

Met Payroll van Maqqie regelen wij jouw personeelszaken, waardoor jij je volledig kan focussen op ondernemen. Wij fixen alle administratieve en juridische werkgeverstaken en jij blijft de werkgever die de werknemers aanstuurt.

 • Payroll factor vanaf 1.57
 • 4 jaar flexibiliteit
 • Cao compliant
 • Dagelijks opzegbaar
 • Gratis planningstool
 • Altijd persoonlijk contact

Direct contact met één van onze accountmanagers? Bel Luuk op 06 59 20 01 29

Vraag vrijblijvend informatie aan

Payroll van Maqqie

Waarom payroll van Maqqie?

 

Alle voordelen van payroll, gecombineerd met alle andere voordelen van Maqqie.

Zorgen die jou ontnomen worden door payroll zijn onder andere het afdragen van premies en belastingen, het begeleiden van een ziekteverzuim traject en de loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kunnen wij door ons unieke payroll concept een flexibiliteit van 4 jaar aanbieden en is de dienstverlening gemiddeld 28% goedkoper.

Ja, dat lees je goed. Met onze dienstverlening Payroll 'a la Maqqie' zijn we gemiddeld gezien 28% goedkoper dan andere payrollers. Dat zit 'm in het volgende. We werken met een omrekenfactor + een fee voor Maqqie. Deze fee betaal je voor onze payroll dienstverlening zoals je die ook bij andere betaalt.

Het verschil tussen onze fee en die van anderen? We vergeleken offertes van 8 payroll concurrenten. En daaruit bleek dat wij gemiddeld gezien 28% goedkoper zijn, en dat bespaart jouw onderneming flink wat geld.

Vraag razendsnel een offerte aan

Payroll voordelen

Plus!

Met de geautomatiseerde Maqqie-app heb je naast payroll ook meteen de volgende dingen geregeld. Zonder extra kosten ;-)

Vacatures & matching

Je maakt razendsnel een nieuwe vacature aan in onze vacaturebank, die dan vindbaar is voor alle werknemers op het platform.

Cao-proof contracten

In onze app hebben we algoritmes die zorgen voor een cao-proof contract. Zo weet je altijd dat je samenwerkt volgens de spelregels.

Planningstool

Vind, plannen, contracteren en plannen: het kan allemaal in onze planningstool. En daarmee plan jij makkelijk en snel je personeel in.

Urenadministratie

Je hele urenadministratie regel je razendsnel in de app. De werknemer kan uren registreren in de app en jij accordeert ze (of vult ze zelf in).

Heb je als werkgever/opdrachtgever alle uren geaccordeerd? Dan zorgen wij dat het loon netjes bij de werknemer op de rekening komt!

Bakkerij Nollen review Maqqie

Payroll van Maqqie geeft ons gemak als organisatie. We hebben hiermee goed overzicht van onze flexkrachten en de bijbehorende contracten en planningen. Daarnaast geeft het ons opties om een netwerk van potentiële nieuwe kandidaten te benutten. We kunnen in overleg met de kandidaten zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij onze eigen flexibiliteit kunnen bedingen.

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen
HR-manager Bakkerij Nollen

Payroll fee maar 7%. Dat is nog eens een besparing.

Payroll tarief 7 procent

De basis is volledig gratis en vrijblijvend.

Maqqie heeft alle processen rondom je flexibele schil volledig geautomatiseerd. Hierdoor is een groot deel van de tools (think app, planning etc.) gratis en vrijblijvend te gebruiken.

Enkel voor het gebruik van de payroll diensten betaal je 7% van het tarief als vergoeding. Gecombineerd met een messcherpe payroll factor vanaf 1.57 bespaar je geld in vergelijking met traditionele payrollers.

Vraag hier je offerte aan

Deze bedrijven gingen je voor

Contact Maqqie

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel accountmanager Luuk op 06 59 20 01 29

Al meer dan 2400 bedrijven gingen je voor

Meer weten over Maqqie

Meer weten over de werk-app Maqqie?

Eén app, alles geregeld. Vanaf nu heb je al het regelwerk rond personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld. Kandidaten, contracten, payroll, freelancers, administratie… alles! En allemaal gewoon via je smartphone.

Het is je alles-in-één-regelapp, waarmee jij vrijer en flexibeler kunt ondernemen dan ooit.

Leer meer

Wat is payroll?

Bij payroll neemt een payroller (in dit geval Maqqie) het juridisch werkgeverschap over van een bedrijf (= inlener). Daarmee vervallen een aantal risico's voor de inlener.

 • Verzuimbegeleiding
  Met payroll ‘à la Maqqie’ fixen wij het verzuimtraject voor jouw werknemers. Van ziek- en betermelding tot afspraken over het herstel. 
 • Verzekeringen
  Over het betalen van verzekeringen, premies en bijvoorbeeld loonbelastingen hoef jij je met payroll geen zorgen meer om te maken.   
 • Pensioen
  De pensioenregeling via StiPP
 • Loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid
  Werknemer arbeidsongeschikt? Balen! Maar geen paniek. Wij zorgen ervoor dat de werknemer wordt doorbetaald. 

De inlener blijft wel feitelijk werkgever en zal de werknemers aansturen en de dagelijkse leiding houden. De inlener betaalt een fee aan de payroller en heeft daarna geen omkijken meer naar personeels- en salarisadministratie.

Vraag een offerte aan

Wat is payroll

Veelgestelde vragen

Wat kost payroll per uur?

Maqqie rekent met een payroll-factor vanaf 1.575 voor Fase A. Dat betekent dat wanneer een payroll-werknemer een bruto uurloon van €10 verdient, jij als inlener €15,75 per uur aan Maqqie betaald. Op dat totaalbedrag komt nog een kleine Maqqie-fee van 7%.

Payroll: wat zijn de voordelen voor je werknemers?

Wat betekent payroll voor je werknemers? Je wilt natuurlijk wel die topwerkgever zijn of blijven! Een onderdeel van het zijn van een topwerkgever is het op orde hebben van je personeelszaken. Met Payroll ‘a la Maqqie’ profiteren jouw werknemers minstens net zoveel als jij als werkgever.

Kies jij voor onze payroll-dienstverlening dan checken wij of er een cao van toepassing is voor de werknemer(s). Op deze manier zorgen we dat de jouw payroll-werknemer krijgt waar hij recht op heeft. Zo houden al jouw werknemers gelijke rechten.

Hoe werkt het payroll fasensysteem?

De cao voor Uitzendkrachten maakt in plaats van de ketenregeling gebruik van een zogenaamde fasenregeling. Hierdoor kunnen wij met ons unieke payroll concept meer flexibiliteit aanbieden. De NBBU hanteert fase 1 t/m 4 en de ABU Fase A, B en C. Voor het gemak: ze komen feitelijk op hetzelfde neer :-) Begint een payroll werknemer net met werken, dan start hij of zij in fase A. Deze duurt 52 gewerkte weken. In fase B kunnen er maximaal zes arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd in 3 jaar worden afgesloten. En in fase C krijgt de payroll-werknemer een contract voor onbepaalde tijd. Dus kies je voor payroll? Dan heb je 4 jaar extra flexibiliteit.