Payrolling: wat zijn de voordelen voor je werknemer

Door: Anne van der Rest
Payrolling voordelen werknemers
30 september 2021
4 minuten lezen

Wat betekent payrolling voor je werknemers? Je wil natuurlijk wel die topwerkgever zijn of blijven! Een onderdeel van het zijn van een topwerkgever is natuurlijk het op orde hebben van je personeelszaken. Ervaar je daarbij regelmatig of steeds terugkerende uitdagingen? Dan komen wij graag bij jou om de hoek kijken ;-) Want met Payroll ‘a la Maqqie’ profiteren jouw werknemers minstens net zoveel als jij als werkgever. Benieuwd wat dit voor je werknemers betekent? Scroll dan meteen even door naar beneden! Daar vertellen we je er alles over.

1 - Salaris altijd goed en op tijd uitbetaald  

Salaris – misschien wel dé reden voor je werknemers om te starten met werken. Yes, money! Zo gek is dat natuurlijk niet. Ze moeten toch ergens de huur van betalen? Maar de administratieve rondslomp rondom het regelen en uitbetalen van het salaris is voor veel bedrijven een maandelijks terugkerende uitdaging. Dan biedt payrolling een groot voordeel. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het werkgeverschap – dus ook in de salarisadministratie. Je werknemers hoeven nooit meer te wachten op hun salaris. En nog een voordeel: wij betalen salarissen wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks uit. Win-win situatie dus.

2 - HR-oplossingen 

Het doel van een ondernemer? Ondernemen natuurlijk! Doen wat jij het allerbeste kan. Helaas zijn er dan veel zaken die waarschijnlijk wel meer kostbare tijd in beslag nemen dan je lief is. De reden waarom wij er zijn. Wij regelen het werk rondom regelwerk. Hierdoor kan jij als echte ondernemer je volledig focussen op jouw doel. Super, toch? Zo kunnen werknemers met al hun vragen bij ons terecht. Misschien hebben zij vragen over hun arbeidscontract of over hun loonstrook. Door onze ervaring en experts hebben we veel kennis die we graag delen. Wij helpen jou en je werknemers graag met al je vragen.

3 - Pensioenregeling

Heerlijk dat je werknemers nu op tijd hun salaris krijgen en dat alles op orde is. Maar dat willen ze natuurlijk ook nog voor hun oude dag. Helemaal niet gek. Daarom zorgen wij ook voor een goed pensioen voor je werknemers. Het afsluiten van pensioenvoorziening kan voor werkgevers een behoorlijke kostenpost zijn. Als payrollbedrijf zorgen we dus ook dat jouw werknemers een goede pensioenregeling hebben. Zo kunnen je werknemers een heerlijke toekomst tegemoet zien.

Inzet van freelancers: 4 voordelen

Inzet van freelancers: 4 voordelen en waar je op moet letten

De kennis en skills van zelfstandige professionals kunnen veel toevoegen aan je onderneming. Er zijn daarbij ook een aantal dingen waar je op moet letten als je samenwerkt met freelancers. In deze blog bespreken we de voordelen van samenwerken met freelancers, en waar je op moet letten als je een opdracht afspreekt. 

4 - Verzuimbegeleiding

Is een werknemer ziek? Heel vervelend uiteraard! Een zieke werknemer kost je onderneming namelijk gigantisch veel geld. Een belangrijk voordeel van payrolling is dat wij je werknemers begeleiden bij ziekte. We blijven continu in contact met jouw werknemers, geven tips en zorgen ervoor dat hij of zij bij een bedrijfsarts terecht kan.

5 - Opleidingsmogelijkheden

Met een glimlach naar het werk gaan vinden wij heel belangrijk. En laat persoonlijke groei daar een belangrijke factor voor zijn. Daarom krijgen jouw werknemers bij Maqqie alle kansen zichzelf verder te ontwikkelen. Alle Maqqers kunnen zich aanmelden bij GoodHabitz: een online opleidingsportaal waar jouw werknemers meer dan 100 trainingen kunnen volgen. 

Waarom payroll 'a la Maqqie'?

Dat is eigenlijk een inkoppertje. Bij ons staan alle Maqqers centraal: dus ook die van jou! Wij willen die lach op hun gezicht toveren. Werken moet namelijk voor iedereen leuk zijn. Vanaf het moment dat jij je bij ons inschrijft! Overtuigd?

Neem nu contact op  Meer weten?

Door: Anne van der Rest
30 september 2021
4 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder