Navigeer naar content

Maqqie behaalt VCU certificaat

01 juli 2024

Maqqie is per 1 juli 2024 officieel VCU-gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de eisen om uitzendkrachten veilig en gezond te laten werken, vooral in risicovolle sectoren zoals de bouw en techniek.

VCU, oftewel Veiligheid en Gezondheid (VG) Checklist Uitzendkrachten, is een erkende norm voor uitzendbureaus die flexibel personeel plaatsen bij veiligheid-gecertificeerde bedrijven. Het doel is ervoor te zorgen dat uitzendkrachten risicovolle werkzaamheden veilig en gezond kunnen uitvoeren. Met het VCU-certificaat laten we zien dat de veiligheid van onze uitzendkrachten op één staat.

Steeds meer veiligheid gecertificeerde bedrijven eisen dat uitzendbureaus ook VCU-gecertificeerd zijn. Zo weten ze zeker dat de uitzendkrachten op de hoogte zijn van alle veiligheids- en gezondheidsrisico's. Met dit certificaat op zak kan Maqqie nog meer bedrijven helpen met gekwalificeerd personeel.

Kijk voor alle certificeringen op: https://maqqie.nl/certificeringen

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.