Navigeer naar content

Maqqie genomineerd voor 2 prijzen

22 augustus 2023

De digitale transformatie zet grote stappen, maar Maqqie heeft geen moeite om deze trend bij te houden. Een jaar lang hard werken wordt beloond; we gaan dit jaar namelijk in de top 3 eindigen voor twee verschillende awards!

Voor zowel de Deloitte Fast 50 als de NLJUG Innovation Award gaan we een plek op het podium bemachtigen. Wordt het goud, zilver of brons? Op donderdag 3 november is de uitreiking, nog even duimen dus.

Deloitte Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 selecteert de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Wie zijn de aanjagers van toekomstige groei? Welke scale-ups zijn snelgroeiende winnaars? Maqqie veroverde hier een mooie 2de plaats!

Deloitte Fast 50

NLJUG Innovation Award 

De NLJUG reikt dit jaar voor de vierde keer tijdens J-Fall de NLJUG Innovation Award uit. Deze wordt toegekend aan het meest innovatieve project dat heeft plaatsgevonden.

De onafhankelijke jury van Java experts beoordeelt elke voordracht. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn. 

Ook voor deze award is Maqqie genomineerd en op een prachtige 3de plek geëindigd!

NLJUG Innovation Award

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.