Navigeer naar content

Maqqie opgenomen in de Challenger50 van MT/Sprout!

09 oktober 2023

maqqie opgenomen in de challenger50 van mt sprout

Whoop whoop! Breaking news. Maqqie behoort tot de 50 meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. We zijn namelijk genomineerd voor de MT/Sprout Challenger50. Deze lijst bevat ondernemers die breken met bestaande businessmodellen en de gevestigde orde laten zien hoe het anders, sneller en beter kan. We zijn natuurlijk mega-trots op deze erkenning, want MT/Sprout benoemt precies waar wij voor staan.

Maqqie-app

Ons online werkplatform groeit als kool. Oftewel mega snel. Zo snel dat we het afgelopen jaar zelfs een nieuw onderkomen moesten zoeken. Inmiddels zijn we gevestigd in Sliedrecht en hebben we bijna 50 toppers van een collega’s rondlopen. Die groei hebben we te danken aan het slim inspelen op een veranderende arbeidsmarkt, met keuze-vrijheid en on-demand als sleutelbegrippen.

"Het industriële tijdperk is overgegaan in een digitaal tijdperk waarin big data en AI een grote rol spelen. “Bij Maqqie zien we een toekomst ontstaan waarin online platformen de spil vormen van de arbeidsmarkt. De enige oplossing voor de steeds schaarser wordende arbeidsmarkt. Wij ontzorgen bedrijven met een online platform waarop ze hun werkvoorraad delen met tienduizenden werkenden. Algoritmes zorgen voor de beste match. De werkende plant zijn werkweek in via de Maqqie werk-app, kan afwisselend aan de slag voor meerdere bedrijven. Diezelfde app regelt ook de volledige contractuele afwikkeling van iedere samenwerking, via een flexibel of vast contract."

Pieter Jacob Leenman

Founder/CEO Maqqie

Wij steken onze ambitie niet onder stoelen of banken. We willen met de Maqqie-app uitgroeien tot de ‘grootste werkgever van Nederland’. In 2020 draaiden we een jaaromzet van € 3,3 miljoen en dit jaar gaat het richting € 15 miljoen. Inmiddels werken we voor ruim 1.500 bedrijven, bedienen we 9.900 werknemers en realiseerden we bijna 750.000 transacties.

Over MT/Sprout:

Elk jaar geeft MT/Sprout de titel Challenger van het Jaar weg aan het bedrijf dat de meeste indruk maakt en de grootste potentie heeft. 11 november wordt er bekend gemaakt welk bedrijf er met de titel vandoor gaat. Wij weten het wel ;-)

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.