Navigeer naar content

Nieuw bij Maqqie in mei

31 mei 2024

Sollicitatietips voor werkgevers

Verleng zelf de tekentermijn

Vanaf nu kun je eenvoudig de ondertekentermijn van een contract verlengen. Ga naar Contracten > Verleng ondertekeningsperiode en verleng de termijn met een maand.

Aangepaste urenregistratie pagina

De pagina voor urenregistratie is vernieuwd! Alles is nu overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. En binnenkort wordt het nóg makkelijker. Wel zo handig, toch?

Vraag een contractwijziging aan

Contractwijzigingen kun je nu aanvragen via Contract bewerken > Wijzigingen aanvragen. Je kunt bijvoorbeeld de start- of einddatum, contracturen, functie, functieniveau, ervaringsjaren of uurloon aanpassen. Na juridische goedkeuring wordt een addendum opgesteld, ondertekenverzoek naar de medewerker gestuurd en daarna wordt de wijziging doorgevoerd. Wijzigingen met terugwerkende kracht zijn ook mogelijk.

Nieuwe koppeling: Maqqie x Fleks

Dankzij de nieuwe koppeling met de Fleks planningstool worden gegevens nu automatisch gedeeld tussen beide systemen. Hiermee staan al je tijdsregistraties met één druk op de knop in de Maqqie-app. Wil je dit ook? Neem contact op via info@maqqie.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.