Navigeer naar content

Nieuwe prijzen per 1 juli

24 oktober 2023

nieuwe prijzen per 1 juli

Per 1 juli 2023 zetten we standaard prijzen in voor meer duidelijkheid richting bestaande en nieuwe klanten. Zo kunnen we nu en in de toekomst de beste prijs-kwaliteit bieden. En onze diensten verder verbeteren op basis van jouw feedback. Ook passen we met deze nieuwe prijzen een inflatiecorrectie toe. Voor de meeste klanten betekent dit dat de kosten slechts met enkele tientjes per week stijgen.

Bekijk de nieuwe prijzen van Maqqie.

Prijzen overzicht

Als Maqqie zijn we zo duidelijk en eerlijk mogelijk over de opbouw van de kosten. Zo weet je wat de kosten zijn van werkgeverschap* en de kosten die je aan Maqqie kwijt bent om alles voor je uit handen te nemen en je te bevrijden van werkgeversrisico’s. Met de nieuwe standaard prijzen is Maqqie nog steeds de beste én goedkoopste oplossing in de markt.

Platform

Het gebruik van Maqqie blijft gratis voor het vinden, inplannen en de inzet van de medewerkers app. De nieuwe prijzen zijn van toepassing op het uitbetalen via het platform.

Freelancers

Wanneer je jouw factuur direct laat uitbetalen door Maqqie (factoring), betaal je hier 5% voor. Wanneer je alleen gebruik maakt van de facturatie via Maqqie, betaal je daar 1% over.

Werkgevers

Voor het vinden, aannemen, inplannen en uitbetalen van medewerkers betaal je als bedrijf op basis van loonkosten. Voor klanten met meer dan 500 duizend euro loonkosten per week bieden we volledig aan te passen oplossingen. De prijs wordt dan in overleg bepaald op basis van de afgesproken oplossing.

Intermediairs

Voor het vinden, aannemen, inzetten, uitbetalen van talenten en factureren van klanten betaal je als intermediair op basis van loonkosten.

Nog steeds de goedkoopste

Met de nieuwe prijzen is Maqqie nog steeds de goedkoopste en beste oplossing in de markt. En de enige partij die volledig open communiceert over kostprijzen en prijzenopbouw, zonder in een latere fase nog extra’s te rekenen. Zo krijg je bij Maqqie een goede verzekering bij ziekte en verzuim inclusief in de prijs. Bovendien kan de transitievergoeding in overleg in de prijs meegenomen worden. En zorg je voor goed werkgeverschap doordat alles in lijn is met de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving en cao’s – bij Maqqie weet je dat je het goed regelt. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. En dat allemaal zonder opstartkosten, minimale uren of een langere opzegtermijn. Wel zo Maqqie.

*De kosten van werkgeverschap, ook wel loonkosten genoemd, zijn alle kosten die bij een werkgever liggen. Denk aan lonen en salarissen (incl. loonbelasting en sociale premies), bijzondere beloningen (zoals vakantietoeslag, nachttoeslag of feestdagencompensatie), loon in natura, onkostenvergoedingen (zoals woon-werkverkeer vergoeding of maaltijd- of kledingvergoeding) en sociale premies voor de werkgever (zoals betalingen en afdrachten voor wettelijke en sociale zekerheid, bijvoorbeeld de pensioenbijdragen).

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.