•   Meer flexibiliteit in 2021
  •   Transparant en scherp tarief
  •   5,5 jaar flexibel
  •   Alles-in-één app

Met Open Payroll® is jouw bedrijf flexibeler en efficiënter.

In onzekere tijden is een wendbare organisatie van groot belang. Met Maqqie heb je die flexibiliteit altijd in je broekzak. Alle voordelen van payroll, makkelijk gemaakt met een innovatieve app.

Extra handen nodig? Een specialist werven voor een tijdelijke klus, of juist afschalen vanwege een uitgevallen opdracht? Je hebt altijd volledige controle met de Maqqie-app. Wel zo prettig. 

Contractsoorten

Een offerte ontvangen voor Open Payroll®?

Maqqie is jouw alles-in-één tool voor personeelszaken - van planningen tot urenregistratie van bestaande werknemers.

Minder personeelskosten, meer inzicht en controle, en alles gegarandeerd goed geregeld. Benieuwd naar alle voordelen van Open Payroll®, of weten hoe het kostenplaatje er uit ziet voor jouw bedrijf?

Neem contact op met ons en ontvang meer informatie, of een vrijblijvende offerte op maat.

Ontvang meer infoNeem contact met mij op

Payroll via Maqqie - jouw personeelszaken goed geregeld.

Op zoek naar meer tijd voor je onderneming, maar zonder hoge extra kosten? Regel het met Maqqie. Je behoudt altijd controle met onze alles-in-één app - alle administratieve zaken regelen wij voor je. 

Door het payroll-proces volledig te automatiseren bieden wij een scherp tarief en een volledig digitale tool voor werkgevers. Met dezelfde app kunnen medewerkers hun uren registreren, planningen bekijken, en loonstroken beheren. 

Naast het verlonen van bestaande medewerkers heeft Maqqie ook nog eens alles wat je nodig hebt om nieuwe (flex-)versterkingen te werven en contracteren. Op- en afschalen met personeel was nog nooit zo makkelijk. 

 

Inzicht in tarief

Met Open Payroll weet je precies waar je aan toe bent. We geven altijd inzicht in onze berekening van het tarief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zelf vast een voorbeeldtarief berekenen? 

Bereken
Alles-in-één app

Met de Maqqie-app heb je al jouw personeelszaken overzichtelijk op één plek. Planningen, vacatures, urenadministratie, contracten: je hebt altijd alles binnen handbereik.

Naar de app
Kies voor flexibel in 2021

Met de contractvormen van Open Payroll is je onderneming flexibeler dan bij andere payrollers. Weten hoe onze contracten werken, en wat het beste past bij jouw bedrijf?

Contractsoorten