Payroll in de horeca: beperk je risico's 

Wil je snel kunnen schakelen met flexibel personeel, minder tijd kwijt zijn met juridische en administratieve werkgeverstaken én je risico’s en kosten verminderen? Dan kan je niet meer om onze payroll-dienstverlening heen.

  • Jouw horeca-oplossing
  • Factor vanaf 1.57
  • 4 jaar flexibiliteit
  • Vermijd risico's 
  • Dagelijks opzegbaar
  • Altijd persoonlijk contact

Neem vrijblijvend contact op

Liever direct contact met één van onze accountmanagers? Bel Levi op  06 59 20 04 06

Hoe werkt payroll?

Wij zorgen voor flexibiliteit

De coronatijd heeft een hoop op zijn kop gezet: deuren open, beperkt open of gewoon helemaal dicht. Daarom is het een must dat je snel kan schakelen met flexibel personeel. Dat geldt ook als je afhankelijk bent van seizoensgebonden werk, het weer of evenementen. Het regelen van personeels- en salarisadministratie is een behoorlijke tijdrovende klus vol met risico’s.

Kies je voor Payroll van Maqqie, dan nemen wij al het regelwerk rondom jouw personeel over. Daarbij voldoen we altijd aan de verplichtingen van de cao waar jouw onderneming onder valt. Daarnaast regelen we de verzuimbegeleiding bij ziekte, de verzekeringen, pensioenen en zorgen we voor loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid. Kortom, jij kan je weer volledig focussen op ondernemen!

Vraag een offerte aan

hoe_maak_je_vergaderen_leuk
Payroll voordelen

Waarom Payroll in de horeca?

Alle voordelen van payroll, gecombineerd met alle andere voordelen van Maqqie. Door ons unieke payroll concept kunnen we een flexibiliteit van 4 jaar aanbieden. Daarnaast is onze payroll dienstverlening 28% goedkoper.

Ja, dat lees je goed. Met Payroll van Maqqie zijn we gemiddeld gezien 28% goedkoper dan andere payrollers. Dat zit 'm in het volgende. We werken met een omrekenfactor + een fee voor Maqqie. Deze fee betaal je voor onze payroll dienstverlening zoals je die ook bij andere betaalt.

Het verschil tussen onze fee en die van anderen? We vergeleken offertes van 8 concurrenten. En daaruit bleek dat wij gemiddeld gezien 28% goedkoper zijn, en dat bespaart jouw onderneming flink wat geld.

Check wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Vraag hier je offerte aan

Contact Maqqie

Neem contact op

Ontvang razendsnel een offerte. Toch liever direct contact? Bel onze accountmanager Levi op 06 59 20 04 06

Al meer dan 2400 bedrijven gingen je voor

Deze bedrijven gingen je voor