Navigeer naar content

Verlos jezelf van administratie

Zeg gedag tegen administratieve overuren en kopzorgen over personeel. En hallo tegen alles in één keer goed geregeld. Met onze payroll zijn contracten, urenregistratie en uitbetaling écht een makkie!

3200+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

Herken je dit?

Je wilt alles goed regelen voor je personeel. Maar het kost een hoop tijd. Met die wirwar van salarissen, personeelsvragen, ziekmeldingen, wetgeving en cao’s voelt het soms alsof je meer bezig bent met randzaken, dan dat je met je bedrijf en mensen aan de slag gaat.

Wil je dit?

Met payroll bespaar je wel 2 tot 10 uur per week aan administratie. Gedoe over cao’s, wetgeving en personeelsvragen, dat is verleden tijd. Zieke medewerker? Meteen geregeld, zonder risico. Jouw mensen blij en jij meer tijd voor jouw bedrijf.

 • De voordelen van payroll

  • Verlost van je eigen personeelsadministratie.

  • Jouw personeel in goede handen inclusief verzuim, pensioen, verzekeringen en heffingen.

  • Zonder werkgeversrisico's en in lijn met wet- en regelgeving.

  Voordelen van payroll
 • Unieke voordelen van maqqie

  • Zet personeel in via elke contractvorm en elke cao.

  • Contracten, urenregistratie en verloning in één online oplossing.

  • Laagste prijs zonder verrassingen, gemiddeld 28% goedkoper.

  Urenadministratie payroll

Bereken jouw kosten voor verloning

Vul je gegevens in en zie direct wat je kwijt bent voor verloning op payrollbasis of uitzendbasis.

Vaste opties
Overzicht  
Bruto uurloon ?

Het brutoloon per uur dat je met je medewerker hebt afgesproken. Dit bedrag moet gelijk zijn aan of hoger zijn dan het wettelijk minimumloon.

Totaal reserveringen ?

Reserveringen voor het uitbetalen van bijvoorbeeld vakantiegeld en vakantiedagen. Zo krijgt de medewerker doorbetaald voor vrije dagen, zonder dat het jou als werkgever extra kost. Ook doorbetaling tijdens feestdagen valt onder de reserveringen, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Brutoloon totaal
Totaal werkgeverslasten ?

Werkgeverslasten zijn de lasten of kosten die een werkgever móet betalen. De werkgeverslasten zijn directe loonkosten die boven op het brutoloon komen. Onder werkgeverslasten vallen onder andere werknemersverzekeringen, zoals de Ziektewet, Werkloosheidswet (WW) en de bijdrage Zorgverzekeringswet. Ook doorbetaling bij ziekte is hierbij opgeteld, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Totaal pensioen ?

Dit zijn de totale kosten die je per uur betaalt voor het pensioen van je medewerker.

Kostprijs totaal
Maqqie fee ?

De Maqqie fee zijn de servicekosten. Het is de vergoeding die je de payroller betaalt voor het uitbesteden van jouw verplichtingen als werkgever.

Uurtarief ?

Dit is het totale bedrag wat je per uur betaalt voor je medewerker. Hierin zijn alle kosten opgenomen, waaronder het bruto uurloon, de werkgeverslasten, de pensioenpremie en de Maqqie fee.

Tarieffactor ?

De tarieffactor, of omrekenfactor, is het getal dat wordt vermenigvuldigd met het bruto uurloon om de totale kosten per medewerker per uur te berekenen. De omrekenfactor berekent de prijs per uur die de werkgever (inlener) betaalt voor de payroll van een medewerker of uitzendkracht, inclusief bruto uurloon, werkgeverslasten en servicekosten. De omrekenfactor is exclusief BTW.

Het gemak van maqqie

 • Dashboard

  Verbeter jouw organisatie door overzicht en inzicht. Houd grip op urenadministratie, openstaande facturen, beschikbaarheid en nog veel meer.

 • Urenadministratie

  De uren- en verlofregistratie vind je in één makkelijk overzicht. Hier beoordeel je uren, verlofaanvragen en declaraties.

 • Contracten

  Binnen enkele kliks maak je een contract dat volledig aan de wet- en regelgeving van de juiste cao voldoet. Nadat er digitaal is getekend gaat de samenwerking van start.

 • Profiel

  Elk medewerker heeft een digitaal profiel. Hier vind je het contract, gemaakte uren, afspraken en eventuele notities.

 • Vacatures en shifts

  Krijg direct toegang tot ruim 50.000 medewerkers om snel vacatures en shifts in te vullen. Voor nog meer bereik plaats je eenvoudig een vacature of shift open via Maqqie Jobs. Deze zijn direct zichtbaar op grote platforms zoals Google Jobs. Dat is makkelijk.

Zo werkt het

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 30 minuten een offerte in je mailbox en zie wat jij kunt besparen. Geheel vrijblijvend. Toch liever direct contact? Bel 088 010 7500.