We hebben iets nieuws!

Door: Anne van der Rest
Product updates
29 september 2021
3 minuten lezen

Stilzitten doen we niet graag – we zijn altijd bezig om dingen sneller én makkelijker te maken. Hierbij onze nieuwste features!

Jouw freelancers/zzp'ers direct uitbetaald

Werk jij samen met freelancers/zzp'ers? En wil je die poule tevreden houden? Dan is snel facturen betalen de key! Bij Maqqie zorgen we ervoor dat jouw freelancers/zpp'ers direct hun factuur gestort krijgen. Wij betalen 'm en jij betaalt ons binnen 30 dagen.

Direct een offerte ontvangen? Dat kan! Zo krijg je 'm binnen één uur in je mailbox (tijdens kantooruren dan - anders doen we het morgenochtend bij het eerste kopje koffie!)

Direct offerte ontvangen

De planningstool

De bètaversie van onze planningstool is live! Supertof natuurlijk, want daarmee plan je je personeel op de meest snelle en makkelijke manier in. Personeel plannen wordt 'n makkie.

Loop jij tegen het plannen van je personeel aan? Dan is de planningstool van Maqqie de oplossing. Daarmee kan je personeel vinden, contracteren, inplannen én laten uitbetalen: allemaal in één app. De planningstool is realtime. Gebeurtenissen worden dus per direct doorgevoerd. Zo krijgt up-to-date een heel andere dimensie ;-) Goed om te weten: de tool is nog in ontwikkeling en zal na de release flink getest en verbeterd worden. Allemaal om hem nóg beter te maken!

Relevante shifts in beeld 

We hebben een widget gemaakt waarin voor jou relevante shifts worden getoond. Door één druk op de knop kan jij je inschrijven. Een makkie toch?

Up-to-date blijven?

Weten welke ontwikkelingen er allemaal bij Maqqie spelen? Schrijf je hieronder dan in voor de nieuwsbrief!

Door: Anne van der Rest
29 september 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

spelregels-cao

Spelregels - Cao voor Uitzendkrachten

De kogel is nog niet door de kerk, maar dat de cao voor uitzendkrachten per 1 januari 2022 op de schop gaat lijkt erg waarschijnlijk. Ook is de kans groot dat deze wijzigingen een grote impact zullen hebben op de markt. In deze blog willen we je alvast op de hoogte brengen van mogelijke veranderingen.

Lees verder