Navigeer naar content

Nieuw bij Maqqie: makkelijker medewerkers uitnodigen, meer tijd voor urenregistratie

29 januari 2024

Een nieuwe look

Maqqie heeft een nieuwe look! Sommige pagina’s zijn nog in de oude stijl, sommige in de nieuwe. De belangrijkste wijzigingen op een rijtje:

Dashboard
Het dashboard is nu overzichtelijker en handiger in gebruik. Zo zie je nu onder andere je laatste facturen staan.

Registraties
Je kunt nu zelf kiezen welke registraties je wilt zien. Nu zie je alles duidelijker, kun je makkelijker nieuwe registraties toevoegen en kun je filteren op wat je wel, of juist niet, wilt zien.

Medewerkers
Het medewerkersscherm is overzichtelijker. Je kunt vanaf nu labels en eigenschappen per werknemer en shift toevoegen. Ook zie je in één oogopslag de contractvorm van je medewerkers.

Vacatures
Vacatures plaatsen is nu nóg makkelijker. Je regelt het binnen enkele klikken.

Facturen
Je vindt je facturen nu onder 'documenten' in plaats van onder 'administratie'.

Check de nieuwe omgeving in onderstaande video!

De nieuwe look van Maqqie

Medewerkers uitnodigen werkt nu nóg makkelijker

Vanaf nu hoeven je medewerkers minder stappen te volgen en gaan ze makkelijker door de ID-check. Let op: als je zelf een medewerker aanmaakt en vervolgens die medewerker uitnodigt, doorloop je nog niet de nieuwe stappen. Kies er dus voor om de medewerker uit te nodigen óf zelf aan te maken.

Bekijk de nieuwe schermen hieronder.

Nieuwe stappen medewerkers uitnodigen

  • Medewerkers uitnodigen

    Nodig medewerkers uit.

  • Uitnodiging

    Medewerkers ontvangen de uitnodiging.

  • ID-check

    Medewerkers voeren de ID-check uit.

Medewerkers krijgen meer tijd om uren te registreren

Vanaf januari 2024 kunnen je medewerkers hun uren van de voorafgaande week registreren en indienen tot uiterlijk maandagavond 23.59 uur, in plaats van 's ochtends 10.00 uur.

Je hebt nog steeds tot woensdag 10.00 uur de gelegenheid de ingediende uren te accorderen, te corrigeren of af te wijzen. Bekijk hier de nieuwe deadlines voor urenregistratie.

Nieuw: medewerkers opnieuw uitnodigen

Het is nu mogelijk om medewerkers opnieuw uit te nodigen. Maakt de medewerker geen account aan? Dan kun je ze maximaal 1 keer per dag opnieuw uitnodigen.

Wanneer wordt het salaris uitbetaald?

Wekelijks zijn de betalingen op vrijdag. De uitbetalingen per vierwekelijkse periode vinden plaats op een vaste datum. De data voor alle 13 periodes hebben wij voor je onder elkaar gezet.

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.