Navigeer naar content

Nieuw bij Maqqie: sorteren op kostenplaats, tijd voor tijd, all-in loon

12 december 2023

Sollicitatietips voor werkgevers

We blijven continu werken om Maqqie nog eenvoudiger voor jou te laten werken. Voor begin 2024 staan mooie ontwikkelingen klaar op het gebied van tijdschrijven. We eindigen het jaar met een aantal mooie updates:

  • Sorteer facturen op kostenplaats

    Een veelgevraagde functionaliteit is het sorteren op kostenplaats. Dit kun je vanaf vrijdag 15 december instellen via financiële instellingen onder bedrijfsprofiel in de Maqqie app. Sorteer facturen op kostenplaats door eenmalig een project aan te maken via ‘planning’. Daarna wijs je bij tijdschrijven en goedkeuren een project toe. Vervolgens wordt de factuur op project gesorteerd. Elk project heeft een eigen subtotaal en overzicht.

  • Tijd voor tijd

    Tot nu toe kon je alleen tijd voor tijd opnemen wanneer je een saldo had opgebouwd. Nu kunnen medewerkers ook tijd voor tijd opnemen zonder saldo voorafgaand aan een piekperiode. Zo voorkom je dat er na een piekperiode een grote som aan tijd voor tijd staat. Jij ontvangt de factuur voor deze uren bij opname en niet meer bij opbouw van het saldo zoals voorheen. Tijd voor tijd is een standaard optie voor de horeca maar ook aan te vragen voor andere bedrijven.

  • All-in loon fase A

    Om facturen achteraf te voorkomen kun je nu ook kiezen om bij fase A contracten alles uit te laten betalen, dus inclusief wettelijke dagen. Het all-in loon voor fase A is beschikbaar voor nieuwe contracten. Bestaand contract aanpassen? Laat het ons weten.

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.