Navigeer naar content
Maqqie logo

Hoe kan ik de meest geschikte kandidaat vinden?

Op zoek naar die ene droomkandidaat? Zo haal je het maximale uit de werving & selectie-tools in de Maqqie-app.

Hoe vind ik de meest geschikte kandidaat?

Plaats jouw toffe vacature, klus of freelance-opdracht op het platform, zodat de vele duizenden Maqqers jouw aanbod kunnen vinden.
Natuurlijk is dit niet per se garantie voor succes. Zo zorg je er voor dat jij opvalt bij kandidaten:

  • Vertel over de bedrijfscultuur, de missie van je onderneming, en wat jullie mooiste product is. Kies voor een stimulerende vacaturetekst die niet standaard is!

  • Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Wat is jullie branche, en voor welke functie zoeken jullie mensen? Onze zoekmachine kan met die info aan de slag, en daarmee extra nauwkeurig matchen met kandidaten.

  • Geef een zo precies mogelijke salarisindicatie – zo weet de kandidaat wat te verwachten.

  • Stuur aan op contact bij interesse. In de app kan een kandidaat gemakkelijk reageren op een plaatsing en een persoonlijk bericht toevoegen bij het verzenden van de reactie. Maak gebruik van de laagdrempelige opties in de app.

Beta-functie: doorplaatsen van vacatures

Dan nog even dit: naast onze eigen in-app vacaturebank hebben we ook een functionaliteit voor extra bereik op externe kanalen. Die optie is nog in ontwikkeling, en daarom momenteel beschikbaar in de app als beta-functie. Hoe het werkt?

Wij plaatsen je vacature door de belangrijkste jobboards in Nederland – ook Indeed en Google for Jobs. Zo bereik je ook buiten de Maqqie-app zo veel mogelijk kandidaten met de skills waar jij naar op zoek bent. Vervolgens kan je alsnog vliegensvlug de samenwerking rond maken in de Maqqie-app, zelfs als een kandidaat via een ander jobboard solliciteert.

Zoals gezegd is de genoemde service momenteel in ontwikkeling. We kunnen je daarom geen resultaten beloven, maar we kunnen wel beloven dat we de eerste in Nederland zijn die vacatures automatisch doorplaatsen naar de grootste jobboards van het land. Als dat geen Maqqie is… ;-)

Heb je nog meer hulp nodig?

We staan graag voor je klaar!