Navigeer naar content
Maqqie logo

Welke betalingscondities hanteren jullie?

De marge van Maqqie is slechts 7%. Wij kunnen dit waarmaken door alle processen te automatiseren, ook de betaling. Bij registratie wordt je daarom gevraagd een automatische incassomachtiging af te geven. Daarnaast is deze marge zo minimaal dat wij daar geen debiteurenrisico mee kunnen opvangen.

Daarom geven wij opdrachtgevers de keuze uit de volgende mogelijkheden:Volledig achteraf betalen, op basis van de urenregistraties. De factuur wordt verhoogd met een krediettoeslag, gebaseerd op de kredietscore die wij van CreditSafe ontvangen. Deze score en de krediettoeslag kun je terugvinden via menupad 'Mijn Maqqie' tabblad 'Gegevens'. Facturen worden 10 dagen na factuurdatum geïncasseerd.

Wil je de krediettoeslag voorkomen? Kies dan voor een depotstorting voorafgaand aan elke samenwerking. Je ontvangt dan voorafgaand aan elke samenwerking een depotfactuur. De hoogte is gebaseerd op de omvang van de samenwerking en het overeengekomen tarief. Deze factuur wordt na 10 dagen geïncasseerd. Bij beëindiging van de overeenkomst wordt het depot automatisch teruggestort.

Heb je nog meer hulp nodig?

We staan graag voor je klaar!