Navigeer naar content

Maqqie verzekert tweede plek in Deloitte Technology Fast 50

03 november 2023

Maqqie verzekert tweede plek in Deloitte Technology Fast 50

Maqqie heeft de tweede plaats veroverd in de Deloitte Technology Fast 50 van 2023. Het innovatieve platform voor de digitale arbeidsmarkt staat voor het tweede jaar op rij in de top snelstgroeiende techbedrijven van Nederland. Met een omzetgroei van 4638% procent over de laatste vier jaar, wordt het bedrijf erkend als een toonaangevende speler. De prijsuitreiking vond plaats op 2 november in Amsterdam, waar Maqqie haar onderscheiding in ontvangst nam. 
 
Dit is de tweede keer op rij dat Maqqie eindigt in de top van de Fast 50, wat de blijvende groei van het digitale arbeidsplatform onderstreept. 

“We zien deze erkenning als een bevestiging van onze ambitie: een platform voor een betere, moderne en wendbare arbeidsmarkt. Dit doen we door het automatiseren van betalingen aan personeel, tijdelijke medewerkers of freelancers, en het faciliteren van de gehele personeelsadministratie. Op deze manier willen we bedrijven en medewerkers sneller, eenvoudiger, flexibeler en transparanter met elkaar verbinden. We zijn trots op de impact die we tot nu toe hebben gehad, maar we kijken ernaar uit om onze groei in de toekomst voort te zetten", aldus Pieter Jacob Leenman, de oprichter en CEO van Maqqie. 

Toekomstige groei  
Maqqie heeft ambitieuze plannen voor 2024 met minimaal een verdubbeling van het transactievolume als doelstelling. Het bedrijf blijft zich inzetten om de arbeidsmarkt te verbeteren met haar eigen platform waar bedrijven, werknemers en tussenpersonen eenvoudig kunnen samenwerken. Het platform is tevens geïntegreerd met andere online werkplatforms om zo een eenvoudig betalingsproces te garanderen.

Met een toegewijd team van 60 medewerkers en een omzet van 50 miljoen euro dit jaar, heeft Maqqie zich ontwikkeld tot een gevestigde scale-up met ruim 3.100 aangesloten bedrijven en ongeveer 50.000 werkenden op het platform. Enkele voorbeelden zijn onder andere Mise en Place, een uitzendbureau in de horeca en hospitality, en Dasko, een transportbedrijf dat bezorgingen verzorgt voor Albert Heijn Online. 

Fast 50-lijst
De Deloitte Technology Fast 50 is een programma dat de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven in Centraal-Europa identificeert en rangschikt, zowel publiek als privaat. De ranglijst is gebaseerd op het percentage omzetgroei en omvat alle gerelateerde industriesectoren, waaronder communicatie, milieutechnologie, fintech, hardware, gezondheidszorg, biotechnologie, media, entertainment en software. 

Bedrijven die deel uitmaken van de Fast 50 worden erkend vanwege hun buitengewone groei en innovatie in de sector. Het programma is een maatstaf voor succes in de technologische sector en trekt jaarlijks aandacht van zowel bedrijven als investeerders. 

Start vandaag nog met maqqie

Maak het jezelf makkelijk en regel online je contracten en uitbetalingen. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontdek hoe jouw personeels- en salarisadministratie sneller en beter kan. We helpen kosteloos bij de overstap indien nodig.