Navigeer naar content
Maqqie logo

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

Je kunt kiezen! Wil je wekelijks uitbetaald worden? Dan staat uiterlijk vrijdag de week erna het geld op je rekening.

Wil je 4-wekelijks uitbetaald worden? Bekijk de uitbetaaldata. Je wordt uitbetaald over de 4 weken die voorafgaand aan de week van uitbetaling. Eventuele opgenomen vakantierechten worden tegelijk met je eerstvolgende uitbetaling uitgekeerd. Voorbeeld: je wordt in week 5 betaald over de weken 1, 2, 3 en 4. 

Wijzig je voorkeur in de Maqqie-app via 'mijn maqqie' onder 'gegevens & contracten' en daarna onder 'voel je zeker'. Let op! Deze keuze heeft invloed op de uitbetaaldatum van je salaris. De vóór woensdagmiddag 12:00 uur gemaakte keuze is leidend voor de uitbetaling van de week ervoor. Wijzig je van 'per 4 weken' naar 'per week' dan zullen alle nog niet uitbetaalde weken meegenomen worden in je eerstvolgende salaris. Het kan zijn dat je opdrachtgever deze keuze al voor je heeft gemaakt.

Heb je de contractsoort Fase C? Dan wordt je automatisch per 4 weken uitbetaald.

Maqqie kent een strak proces met betrekking tot urenregistratie, accordering, facturatie en verloning. Dit werkt als volgt: Uiterlijk maandagavond 23:59 uur dien je de (verlof)uren van de voorafgaande week geregistreerd en ingediend te hebben. 

  1. Jouw opdrachtgever heeft tot dinsdag 10 uur de gelegenheid de ingediende uren te accorderen, te corrigeren of af te wijzen.

  2. In het geval van een correctie of afwijzing van de urenregistratie heb jij tot woensdag 10 uur de gelegenheid om dit te accepteren of af te wijzen. Wijs je de correctie af, dan krijg je de oorspronkelijk ingediende uren betaald. We sturen je opdrachtgever hierover wel een bericht en adviseren je met elkaar in gesprek te gaan om iets dergelijks voor de toekomst te voorkomen.

  3. Afhankelijk van of je wekelijks of 4-wekelijks wordt uitbetaald maken we wekelijks of dus 4-wekelijks op donderdag je loon over. Uiterlijk vrijdag staat het geld op je rekening :-)

  4. Je loonstrook vind je in de Maqqie-app.

Eindafrekening

Is je contract beëindigd? Dan wordt de eindafrekening en openstaande vakantieuren vier weken na de einddatum uitbetaald.

Heb je nog meer hulp nodig?

We staan graag voor je klaar!