Ja, echt: een Maqqie-luchtballon!

Door: Bram van Lent
Maqqie luchtballon
6 augustus 2021
3 minuten lezen

De grootste worden door boven de rest uit te stijgen – dat is de ambitie van Maqqie. En dat is nogal een doel in de complexe wereld van arbeidsbemiddeling, of zoals we het zelf liever noemen: de wereld van regelwerk rondom werk. Met een almaar groeiend team van toppers werken we elke dag vol gas aan dat doel. Alleen: hoe zorgen we dat onze unieke oplossing opvalt in een markt waar de gevestigde partijen gigantisch zijn?

 

Een luchtballon?

Vanuit de uitdaging om op te vallen kwam er een idee op tafel dat behoorlijk 'out of the box' was. Geheel volgens de Maqqie-filosofie namen we ons voor: we gaan er bovenuit stijgen. Letterlijk.

En zo werd een hersenspinsel om een luchtballon in Maqqie-merkstijl te lanceren werkelijkheid. Wat we dagelijks al doen voor onze duizenden gebruikers – opvallen door boven de rest uit te stijgen – doen we daarmee nu ook met onze reclame. De hele zomer zal Maqqie op honderden meters hoogte over Nederland zweven in de vorm van een karakteristieke paarse luchtballon.

Een symbolisch uithangbord

De luchtballon is echter niet alleen Maqqie-achtig vanwege de kleur en het logo. Misschien past het vervoersmiddel nog wel meer bij ons in de symbolische zin. Een luchtballon is een vaartuig dat al ruim 200 jaar bestaat, en dat is met een reden: de werking was vanaf het eerste begin eenvoudig. Hete lucht om tot nieuwe hoogtes te komen - meer niet! Daar komt bij dat het een geweldige ervaring is om honderden meters boven de grond te zweven. 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dat vragen we ons bij Maqqie ook dagelijks af - niet over luchtvaartuigen, maar over de wereld van werk. Want daar heeft heel werkend Nederland iets aan. Wij maken ingewikkelde dingen makkelijk en ondertussen moet het zo leuk mogelijk zijn. Werken en leven moet voor iedereen samengaan, daar doen we het voor! Sinds onze eerste stapjes hebben we al duizenden gebruikers meerwaarde kunnen bieden met die gedachte, en dat maakt de motivatie telkens groter.

Wij zijn trots op de groei die we realiseren als gevolg van de meerwaarde van Maqqie's innovatieve oplossingen. En we zijn net zo trots op onze ballon, die als een reusachtig uithangbord trots door de Hollandse luchten zweeft. Maqqie naar nieuwe hoogtes!

Het idee om een Maqqie-luchtballon over Nederland te zien zweven gaf ons als marketingteam natuurlijk sprankelende ogen.

Nico de Jong
Nico de Jong
Marketing Manager
Luchtballon van Maqqie De hele zomer zal Maqqie op honderden meters hoogte over Nederland zweven.

Maqqie naar nieuwe hoogtes!

Maqqie naar nieuwe hoogtes – dat idee inspireert onze organisatie. En die energie willen we graag delen met Nederland. Daarom bieden we een aantal plekjes op een Maqqie-ballonvaart aan deze zomer. Wil je mee? Spot de ballon, stuur ons een foto’tje, en wie weet ben jij er bij in het baqqie van Maqqie eind deze zomer!

De luchtballon van Maqqie Wil jij kans maken op een ballonvaart? Spot de ballon, maak een foto en stuur 'm op naar info@maqqie.nl!
Door: Bram van Lent
6 augustus 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder