Maqqie vs. Giresunspor

Door: Anne van der Rest
zaalvoetbal-2
21 oktober 2021
3 minuten lezen

Vorige week werd er in de zaalvoetbalhal genadeloos verloren met 19-1 van ZesZes… autsj. Hoogste tijd dus om de resultaten om te draaien. Gister namen onze zaalvoetbal toppers het op tegen Giresunspor. Onze tegenstander was de laatste tijd behoorlijk op dreef. Zij wonnen namelijk 3 van de 4 wedstrijden en staan hiermee op de 2e plek. Voorafgaand aan dit duel was er dus één ding duidelijk: met focus en passie voetballen!

Zinderende spanning  

Met de kwaliteiten van onze tegenstander in het achterhoofd wordt om 21:00 afgetrapt in de heuse zaalvoetbalhal in Sliedrecht. We beginnen supersterk aan de wedstrijd. Posities worden goed bezet en er wordt snel gespeeld. Dit sterke spel wordt dan ook beloond met een 1-0 voorsprong. Giresunspor komt steeds beter in de wedstrijd – maar onze keeper Levi is in supervorm. Hij maakt de ene na de andere redding. Helaas wordt door een knaller van een schot de 1-1 gemaakt. Ondanks deze tegenvaller blijven we erg goed voetballen. Snel komen we toch weer op voorsprong: 2-1. Meteen erna komt onze tegenstander opnieuw in kansrijke positie en wordt de 2-2 gescoord.

Maar het blijft genieten want, aan het begin van de tweede helft wordt namelijk de 3-2 gescoord en snel daarna ook de 4-2. Beide teams gaan gelijk op en helaas kan uitblinker Levi de 4-3 en ook de 4-4 niet voorkomen. Spanning alom – ook bij de supporters, toch Saskia? ;-) Tegen het einde van de wedstrijd krijgt onze tegenstander een mega kans… het zal toch niet? Helaas in de laatste minuut van de wedstrijd krijgen we de 4-5 om onze oren. We proberen nog iets te forceren, maar dan fluit de scheids af.

Je kan alleen verliezen als je er een wedstrijd van hebt gemaakt

Saskia de Jong
Saskia de Jong
Head of People Maqqie

We mogen dan wel verloren hebben, maar onze toppers mogen super trots zijn op zichzelf. We waren ZO dichtbij. En we zien een stijgende lijn: betere conditie, leuk voetbal én geen blaren meer. Oh, en niet te vergeten, we zien ook een stijgende lijn in de uitslag: van 19-1 verliezen naar 4-5 verliezen ;-) Volgende keer is het geluk aan onze zijde! 

Door: Anne van der Rest
21 oktober 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

Transfernieuws november

Transfernieuws Maqqie in november!

Ook in november kreeg Maqqie er weer een aantal collega's bij. Mooie transfers, die op verschillende afdelingen binnen Maqqie gaan scoren! Check hier wie Rik, Jennifer, Christian, Bijesh en Darko zijn.

Lees verder