Refereer een bedrijf en win!

Door: Nico de Jong
Refereer en win
23 juni 2021
3 minuten lezen

Is jouw bedrijf klant van Maqqie? Da's natuurlijk al heel tof. Maar we kunnen die samenwerking nog meer win-win laten worden. Onze ambities met Maqqie zijn torenhoog. Wij willen heel Nederland kennis laten maken met onze innovatieve oplossingen voor het regelwerk rondom werk. Help jij ons een handje om het woord te verspreiden? Dan helpen wij jou terug!

Bespaar €250

Breng jij een nieuw bedrijf bij ons aan? Dan ontvang je van ons €250 factuurkorting. 

Voorwaarden

We houden het, zoals gewoonlijk, simpel met de voorwaarden voor de refereer-actie:

  1. Laat het ons weten als je een nieuw bedrijf hebt gerefereerd
  2. We verrekenen de €250 factuurkorting als er 200 gewerkte uren zijn gemaakt bij het aangedragen bedrijf
  3. Weet jij wel 100 bedrijven die Maqqie kunnen gebruiken? Kom maar door - de factuurkorting geldt voor ieder nieuw bedrijf dat je aandraagt!

De eerste die profiteert: WEX

WEX was de eerste gebruiker die een nieuw bedrijf refereerde in de app. Daarom gingen we langs om ons deel van de belofte waar te maken!

Draag hier een nieuw bedrijf aan

Door: Nico de Jong
23 juni 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

veilig_onderweg

Veilig onderweg

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de veiligheid van hun werknemers. Hoewel de eerste aandacht veelal besteed wordt aan veiligheid op de fysieke werkplek, zijn vaak de risico’s van de mobiele werkplek aanzienlijk groter. Het is belangrijk dat werknemers ook onderweg ARBO-proof zijn. In vijf jaar tijd is het aantal ongelukken op de Nederlandse wegen meer dan verdubbeld. De belangrijkste oorzaak is het gebruik en de afleiding van smartphones. Voor werkgevers ligt er hier een belangrijke taak. Als werkgever moet je immers voor de veiligheid van je werknemers zorgen. Ook wanneer zij onderweg zijn naar het werk of voor de uitvoering van het werk.  

Lees verder