De werk-app van Nederland.

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is.

En dat is precies wat we met Maqqie doen. Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Check de belangrijkste nieuwe features   Of lees alle details van deze release

Nieuwe release Maqqie
5 juli 2022
5 minuten lezen
Verbeterde tijdslijnsuggesties

Verbeterde tijdlijnsuggesties

In het administratie-overzicht konden we je al suggesties bieden wanneer medewerkers wáárschijnlijk gewerkt hebben, maar nog geen uren ingediend hebben. We hebben een verbeterslag gedaan op de tijdlijnsuggesties en tijdsweergave. Suggesties inzien is nu nog makkelijker!

Stuur een berichtje naar medewerkers

Ben jij planner? Dan kun je berichtjes sturen naar medewerkers. Want zo communiceer je nog persoonlijker naar je medewerkers die op een shift staan ingeschreven. Hieronder zie je hoe dat er voor de medewerker uit ziet.

Bericht naar medewerker

Verbeterde beschikbaarheidspagina

Wanneer je naar de beschikbaarheidspagina gaat, kun je nu zien of medewerkers al zijn ingezet op een shift via jou. Hiermee krijg je een beter beeld van de mensen met wie je samenwerkt.

Benieuwd naar onze planningstool?

Vraag demo aan

Beschikbaarheidspagina
Client Portal uren keuren

Ta-da! Uren goedkeuren van jouw relatie

Gebruikers van het Client Portal kunnen nu uren goedkeuren die zijn gewerkt op shifts van een relatie. Je kunt één of meerdere registraties keuren, of alle tijdslijnen in één keer. Nu heb je - naast het overzicht van uren en status - ook nog de rechten om de uren zelf goed te keuren.

5 juli 2022
5 minuten lezen

En zo bouwen wij aan de werk-app van Nederland

 

Werk-app van Nederland

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder