De werk-app van Nederland.

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is.

En dat is precies wat we met Maqqie doen. Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Check de belangrijkste nieuwe features   Of lees alle details van deze release

Nieuwe release Maqqie
7 juni 2022
5 minuten lezen
Tijd

Nooit meer missende tijdsregistraties!

Want vanaf nu kan je als bedrijfsgebruiker tijdlijnsuggesties downloaden. Dit zijn tijdsregistraties die niet zijn ingevoerd, maar op basis van voltooide shifts wél verwacht kunnen worden door de planner.

In combinatie met de upload-functie kan je zo heel snel je missende tijdsregistraties zelf uploaden. Om zo je administratie te kunnen afronden voor een bepaalde week. De knop is te vinden op het administratie-overzicht.

Coming soon: doorfacturatie

Vanaf nu gebruiken we informatie van eindklanten wanneer dit relevant is, bijvoorbeeld in de 'order confirmation' voor bedrijven. Dit zijn de eerste stapjes richting doorfacturatie - wat enorm veel waarde gaat toevoegen voor intermediairs. Je kunt de komende releases dus nog meer ontwikkelingen hierop verwachten.

Alvast meer weten?

Meer grip en snelheid in je planning

Vanaf nu wordt plannen nóg makkelijker met nieuwe ontwikkelingen binnen de tool!

  • We hebben wijzigingen gemaakt met het selecteren van filters op de kalenderweergave. Wanneer je meerdere filters kiest, matchen we de resultaten op alle filters en niet op een deel daarvan.

  • Wanneer je een shift aanklikt, krijg je een overlay met meer informatie. Hier hebben we de doelgroep die je hebt ingesteld toegevoegd. Zo heb je beter zicht en sneller grip op de mensen die je benadert met deze shift

  • Voor deze release moest de begin- en einddatum in het (arbeids)contract van een ingeschreven medewerker volledig vallen binnen de periode van de shift. Hier zijn we wat flexibeler in geworden; er hoeft nu alleen nog maar wat overlap in te zitten!

Benieuwd naar onze planningstool?

Vraag demo aan

Verbetering planningstool
Shift detailpagina nieuw

Client Portal: relevante informatie #efficiënt

  • Wanneer je op de shiftdetailpagina op een medewerker klikt, opent zich vanaf nu een duidelijk overzicht met relevante informatie van de persoon. Denk hierbij aan waar de persoon woont, beschrijving en een foto.
  • Vanaf nu bieden we je ook een overzicht van alle mensen die ooit voor jou op een shift hebben gewerkt. Zo kun je beter aangeven welke mensen je favoriet zijn. Daardoor kan jouw werk nog beter gevuld worden met mensen waar je graag mee samenwerkt. Handig, toch?
7 juni 2022
5 minuten lezen

En zo bouwen wij aan de werk-app van Nederland

Benieuwd naar wat we de vorige release hebben gebouwd?

Bekijk onze release-video

 

Werk-app van Nederland

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder