De werk-app van Nederland.

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is.

En dat is precies wat we met Maqqie doen. Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Check de belangrijkste nieuwe features   Of lees alle details van deze release

Nieuwe release Maqqie
18 juli 2022
3 minuten lezen
Shifts kopiëren

Shifts kopiëren naar meerdere data

Hoppa! Als planner kun je nu shifts kopiëren naar meerdere data. Je hoeft dus niet meer losse kopieer acties uit te voeren. Zo maken we het een stuk makkelijker voor je om snel shifts aan te maken.

Bekijken én wijzigen

Je kunt nu doorklikken naar een detailoverzicht van een klant. Hier kun je niet alleen gegevens bekijken, maar ook wijzigen! Op deze manier zie je alles in één oogopslag - en dat scheelt jou weer tijd!

Bekijk en wijzig klant

Dagweergave planning

In plaats van een weekweergave een dagweergave? Check! In de dagweergave kun je een lijstweergave zien van Projecten, Shifts en bijbehorende teamleden.

Benieuwd naar onze planningstool?

Vraag demo aan

Dagweergave planning
Google Maps integratie

Google Maps-integratie

Wanneer je op een shiftlocatie-icon klikt, dan opent er nu een Google Maps locatie. Zo kun je precies zien waar de shift is, of de plaats aanklikken waar de locatie is. 

18 juli 2022
3 minuten lezen

Ook deze cao's hebben we nu in de app ingebouwd

Cao Technische Groothandel
Groothandel in Textielgoederen
Veterinaire sector
Cao Sociaal Werk
Horeca- en evenementenbeveiliging

Benieuwd welke tarieven voor jou gelden met deze cao's?

Neem contact op

En zo bouwen wij aan de werk-app van Nederland

 

Werk-app van Nederland

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder