Tom de Waard nieuwe Director of Marketing bij Maqqie

Door: Anne van der Rest
tom_de_waard_
7 juli 2022
4 minuten lezen

Tom de Waard (52) gaat aan de slag als Marketing Director bij Maqqie. Tom is aangesteld om de exponentiele groei komende jaren verder te versnellen. Martijn den Besten, vertrekkend commercieel directeur, heeft het platform van startup naar scale-up helpen groeien. Nu Maqqie klaar is voor de volgende stap, gaat hij dit voor andere bedrijven doen.

Onze werk-app is viereneenhalf jaar geleden op een zolderkamertje bedacht door Pieter Jacob Leenman. Omdat het platform al gauw in vogelvlucht ging heeft Martijn den Besten in het eerste stadium de commerciële en operationele stukken op zich genomen.

Innovatief ondernemen

In viereneenhalf jaar tijd hebben de heren Maqqie laten groeien van 0 euro per 4-weken periode naar een omzet van inmiddels ruim 2,75 miljoen in diezelfde tijd. Het bedrijf evalueerde van startup naar scale-up, met inmiddels 70 man in dienst en een omzet die jaarlijks verviervoudigd. Voor Martijn is dit het moment om het stokje door te geven.

Martijn den Besten:“Ik vond het een moeilijke keuze om Maqqie te verlaten. Zo’n bedrijf wordt toch je kindje. Met Maqqie heb ik de wereld van innovatief ondernemen leren kennen, van startup naar scale-up. Ik heb ontdekt dat ik dat het allerliefste doe. Nu Maqqie steeds groter wordt geef ik het stokje graag door aan Tom en ga ik andere startups helpen groeien.”

Zo’n bedrijf wordt toch je kindje. Met Maqqie heb ik de wereld van innovatief ondernemen leren kennen, van startup naar scale-up.

Martijn den Besten
Martijn den Besten

Hongerig naar meer

Tom de Waard kijkt enorm uit naar zijn uitdagende rol bij Maqqie. Hij is de komende tijd eindverantwoordelijk voor business innovation en marketing. Hiervoor vervulde hij vergelijkbare functies bij onder andere Flex IT, Danone en Nutricia.

Tom de Waard: “Vanaf mijn eerste dag bij Maqqie word ik blij van de positieve vechtersmentaliteit binnen het bedrijf. Het personeel is enthousiast en ambitieus. Het is geen grijze-pakken-cultuur, maar een jong en dynamisch team dat hongerig is naar meer. Meer kennis, meer groei, meer resultaat. Dat wil ik ook voor Maqqie en dat gaan we samendoen.”

“Over enkele jaren is het old-school om als bedrijf nog je eigen payroll te draaien, de arbeidsmarkt organiseert zich dan volledig online en het werkgeverschap wordt gedragen door een aantal grote techspelers. Maqqie heeft daarin nu een enorme voorsprong en ik zie het als opdracht om onze leidende positie verder uit te bouwen. Daarbij kijken we ook over de grens, uiteindelijk is dit een internationale propositie” aldus Tom.

Met Tom de Waard als nieuwe Marketing Director halen we een bak aan ervaring in huis waarmee we vol gas door kunnen met onze ambitie om de arbeidsmarkt te transformeren. Van harte welkom Tom!

Door: Anne van der Rest
7 juli 2022
4 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder