Transfernieuws!

Door: Anne van der Rest
transfernieuws
27 oktober 2021
4 minuten lezen

Hiep hiep hoera, weer nieuwe collega’s! Gelukkig hebben we geen contractaanbiedingen van 70 miljoen hoeven te doen. Maarrr… in de maand oktober hebben we wel drie nieuwe werknemers mogen verwelkomen. Richard Aantjes en Dimmen Schox en Luuk Visser maken namelijk sinds kort uit van Team Maqqie. En een echte versterking zijn ze zeker!

Richard Aantjes

Richard zal als Junior Business Process Manager een flinke boost geven aan Team Projectmanagement. Richard zorgt voor een groeiend bewustzijn over het belang van procesmanagement en geeft ondersteuning.

Als Junior Business Process Manager wil ik mij ontwikkelen tot duizendpoot. Ik beweeg tussen verschillende afdelingen om anderen te helpen met als doel nóg meer impact te kunnen maken met Maqqie. Het is onwijs gaaf iedere dag nieuwe dingen te leren van de collega's om je heen. De insteek blijft: het kan altijd beter.

richard-aantjes
Richard Aantjes
Junior Business Process Manager Maqqie
Payrolling voor kennismigranten

Maqqie genomineerd voor 2 prijzen

De digitale transformatie zet grote stappen, maar Maqqie heeft geen moeite om deze trend bij te houden. Een jaar lang hard werken wordt beloond; we gaan dit jaar namelijk in de top 3 eindigen voor twee verschillende awards!

Voor zowel de Deloitte Fast 50 als de NLJUG Innovation Award gaan we een plek op het podium bemachtigen. Wordt het goud, zilver of brons? Op donderdag 3 november is de uitreiking, nog even duimen dus.

Dimmen Schox

Dimmen gaat als Back-end Developer aan de slag met onze toffe app. Code schrijven, Code-review en Re-factoring is hem op het lijf geschreven. Geen technisch vraagstuk is hem te gek en hij zal dus ook vast en zeker een toffe aanvulling zijn voor het Maqqie-team.

Als softwareontwikkelaar hou ik mij dagelijks bezig met het onderhoud en uitbreiden van het Maqqie platform. Daarbij is balanceren tussen onderhoud en het maken van nieuwe features een leuke uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf als Maqqie.

dimmen
Dimmen Schox
Back-end Developer Maqqie

Luuk Visser

Team Support heeft er ook een versterking bij. Luuk Visser is aangesloten bij de afdeling Luuk maakt als HR-medewerker een makkie van HR. Hij ondersteunt onze accountmanagers en zorgt dat werkgevers en Maqqers geholpen worden. En hij tovert vast en zeker een glimlach op 't gezicht van onze klanten.

Als medewerker van de supportafdeling bij Maqqie sta ik elke dag klaar om zowel werkgevers als werknemers de support te geven die zij nodig hebben om met een goed gevoel naar hun werk toe te gaan. Het mooiste aan een goede samenwerking tussen twee partijen, is namelijk om voor iedereen een win-situatie te creëren. Daar gaan we voor!

luuk-visser
Luuk Visser
HR-medewerker Maqqie

Welkom bij Team Maqqie allemaal!

Door: Anne van der Rest
27 oktober 2021
4 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder