Transfernieuws Maqqie in november!

Door: Nico de Jong
Transfernieuws november
2 december 2021
4 minuten lezen

Deze maand hebben we niet één, niet twee, maar zelfs vijf nieuwe werknemers mogen verwelkomen. Christian Brouwer, Rik Blokland, Jennifer den Ouden, Bijesh Chandran en Darko van Grieken hebben Team Maqqie versterkt. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Nieuwsgierig geworden naar wat ze bij ons gaan doen? Snappen we helemaal. Dus scroll vooral naar beneden.

Christian Brouwer

Data, data en nog eens data. Dat is voor onze nieuwe campagne specialist Christian geen onbekend terrein meer. Hij is dus een echte versterking voor Team Marketing. Als campagne specialist transformeert hij de meest relevante data naar perfecte marketingcampagnes. Zijn analytische skills en gevoel voor next level campagnes helpen ons om de beste en grootste werk-app van Nederland te worden.

Als campagne specialist ga ik me voornamelijk focussen op de data die de app, website en socials genereren. De informatie die hieruit voortvloeit geeft input aan verschillende afdelingen binnen Maqqie. Jij zorgt onbewust voor de data, wij zorgen voor verbeteringen!

christian
Christian Brouwer
Campagne Specialist Maqqie
Payrolling voor kennismigranten

Maqqie genomineerd voor 2 prijzen

De digitale transformatie zet grote stappen, maar Maqqie heeft geen moeite om deze trend bij te houden. Een jaar lang hard werken wordt beloond; we gaan dit jaar namelijk in de top 3 eindigen voor twee verschillende awards!

Voor zowel de Deloitte Fast 50 als de NLJUG Innovation Award gaan we een plek op het podium bemachtigen. Wordt het goud, zilver of brons? Op donderdag 3 november is de uitreiking, nog even duimen dus.

Rik Blokland

Team Directie heeft ook een echte transfer binnengehaald. Rik is namelijk gestart als Chief Financial Officer (CFO) of zoals hij het zelf zegt “baas van de centen”.

Het is mijn ambitie om te ondernemen en mee te bouwen aan de duurzame groei van Maqqie. Samen met het hele Maqqie team maken we de arbeidsmarkt transparanter en efficiënter zodat werkgeluk voor iedereen mogelijk is. Binnen het Maqqie team ben ik als CFO verantwoordelijk voor de financiën van Maqqie, denk hierbij aan financiële groei, strategie en management.

rik-blokland
Rik Blokland
CFO Maqqie

Jennifer den Ouden

Afstuderen en direct een job, wie wil dat nou niet? Na haar afstuderen (Human Resource Management) wilde Jennifer niet lang stilzitten. En dat is haar dan ook gelukt en inmiddels is ze al een echte versterking voor Team Support. Jennifer houdt zich iedere dag bezig om vooral van iedere Maqqer een echte fan te maken.

Opgeven, is geen optie voor mij. Als HR-medewerker zorg ik ervoor dat ik de werkgever en werknemer zo goed mogelijk kan helpen. Ik doe er alles aan om samen te zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing.

jennifer
Jennifer den Ouden
HR-medewerker Maqqie

Bijesh Chandran

Helemaal nieuw is Bijesh voor ons niet. Vanaf het prille begin is hij namelijk al betrokken bij Maqqie. En sinds kort dus fulltime kracht. Als Back-end Developer is Bijesh een echte versterking voor Team IT. Met zijn enthousiasme en ervaring zal hij ‘de achterkant’ van onze app steeds verder verbeteren.

I have been associated with Maqqie right from its beginning as a Back-end Developer. I'm very happy that I have good a team around me. They teach, challenge and encourage me. We strive for perfection every day.

bijesh
Bijesh Chandran
Back-end Developer Maqqie

Darko van Grieken

Als UX/UI Designer bij Maqqie giet Darko een smakelijk sausje over onze app heen. En hij bedenkt en (niet geheel onbelangrijk) visualiseert nieuwe features in de app. Pixelperfect is nog net niet zijn tweede naam. Naast zijn passie voor creatieve designs heeft hij ook ontdekt hoe leuk het is om te werken aan animaties en videobewerking. Door te communiceren via uitleg- of productvideo's zal de gebruikerservaring zeker gaan verbeteren. Samen met collega-designer Zefyra zal hij de app naar een nog hoger niveau tillen.

Door: Nico de Jong
2 december 2021
4 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder