Transfernieuws Maqqie in november!

Door: Nico de Jong
Transfernieuws november
2 december 2021
4 minuten lezen

Deze maand hebben we niet één, niet twee, maar zelfs vijf nieuwe werknemers mogen verwelkomen. Christian Brouwer, Rik Blokland, Jennifer den Ouden, Bijesh Chandran en Darko van Grieken hebben Team Maqqie versterkt. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Nieuwsgierig geworden naar wat ze bij ons gaan doen? Snappen we helemaal. Dus scroll vooral naar beneden.

Christian Brouwer

Data, data en nog eens data. Dat is voor onze nieuwe campagne specialist Christian geen onbekend terrein meer. Hij is dus een echte versterking voor Team Marketing. Als campagne specialist transformeert hij de meest relevante data naar perfecte marketingcampagnes. Zijn analytische skills en gevoel voor next level campagnes helpen ons om de beste en grootste werk-app van Nederland te worden.

Als campagne specialist ga ik me voornamelijk focussen op de data die de app, website en socials genereren. De informatie die hieruit voortvloeit geeft input aan verschillende afdelingen binnen Maqqie. Jij zorgt onbewust voor de data, wij zorgen voor verbeteringen!

christian
Christian Brouwer
Campagne Specialist Maqqie

Maqqie vs. Van Beest

Afgelopen maandag kwamen de toppers van Maqqie weer in actie om de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Van Beest te spelen. Deze keer met een nieuwe aanwinst voor het team, Tim speelde namelijk zijn debuutwedstrijd. Eerdere potten tegen Van Beest lieten uitblijken dat Maqqie de sterkere partij was. De laatste onderlinge ontmoeting eindigde in een 5-0 overwinning voor onze sterren.

Rik Blokland

Team Directie heeft ook een echte transfer binnengehaald. Rik is namelijk gestart als Chief Financial Officer (CFO) of zoals hij het zelf zegt “baas van de centen”.

Het is mijn ambitie om te ondernemen en mee te bouwen aan de duurzame groei van Maqqie. Samen met het hele Maqqie team maken we de arbeidsmarkt transparanter en efficiënter zodat werkgeluk voor iedereen mogelijk is. Binnen het Maqqie team ben ik als CFO verantwoordelijk voor de financiën van Maqqie, denk hierbij aan financiële groei, strategie en management.

rik-blokland
Rik Blokland
CFO Maqqie

Jennifer den Ouden

Afstuderen en direct een job, wie wil dat nou niet? Na haar afstuderen (Human Resource Management) wilde Jennifer niet lang stilzitten. En dat is haar dan ook gelukt en inmiddels is ze al een echte versterking voor Team Support. Jennifer houdt zich iedere dag bezig om vooral van iedere Maqqer een echte fan te maken.

Opgeven, is geen optie voor mij. Als HR-medewerker zorg ik ervoor dat ik de werkgever en werknemer zo goed mogelijk kan helpen. Ik doe er alles aan om samen te zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing.

jennifer
Jennifer den Ouden
HR-medewerker Maqqie

Bijesh Chandran

Helemaal nieuw is Bijesh voor ons niet. Vanaf het prille begin is hij namelijk al betrokken bij Maqqie. En sinds kort dus fulltime kracht. Als Back-end Developer is Bijesh een echte versterking voor Team IT. Met zijn enthousiasme en ervaring zal hij ‘de achterkant’ van onze app steeds verder verbeteren.

I have been associated with Maqqie right from its beginning as a Back-end Developer. I'm very happy that I have good a team around me. They teach, challenge and encourage me. We strive for perfection every day.

bijesh
Bijesh Chandran
Back-end Developer Maqqie

Darko van Grieken

Als UX/UI Designer bij Maqqie giet Darko een smakelijk sausje over onze app heen. En hij bedenkt en (niet geheel onbelangrijk) visualiseert nieuwe features in de app. Pixelperfect is nog net niet zijn tweede naam. Naast zijn passie voor creatieve designs heeft hij ook ontdekt hoe leuk het is om te werken aan animaties en videobewerking. Door te communiceren via uitleg- of productvideo's zal de gebruikerservaring zeker gaan verbeteren. Samen met collega-designer Zefyra zal hij de app naar een nog hoger niveau tillen.

Door: Nico de Jong
2 december 2021
4 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

veilig_onderweg

Veilig onderweg

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de veiligheid van hun werknemers. Hoewel de eerste aandacht veelal besteed wordt aan veiligheid op de fysieke werkplek, zijn vaak de risico’s van de mobiele werkplek aanzienlijk groter. Het is belangrijk dat werknemers ook onderweg ARBO-proof zijn. In vijf jaar tijd is het aantal ongelukken op de Nederlandse wegen meer dan verdubbeld. De belangrijkste oorzaak is het gebruik en de afleiding van smartphones. Voor werkgevers ligt er hier een belangrijke taak. Als werkgever moet je immers voor de veiligheid van je werknemers zorgen. Ook wanneer zij onderweg zijn naar het werk of voor de uitvoering van het werk.  

Lees verder