(088) 010 7500

De werk-app van Nederland.

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is.

En dat is precies wat we met Maqqie doen. Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Check de belangrijkste nieuwe features   Of lees alle details van deze release

Nieuwe release Maqqie
Nieuwe shiftdetailpagina

Intermediair?

Dan is ons Client Portal voor jou de meest geschikte oplossing. Via dit afzonderlijke portaal kunnen jouw eindklanten up-to-date blijven van hun werkzaamheden en administratie.

Onze nieuwe shift-detailpagina geeft je nu nóg meer inzicht in de shifts die open staan. Weten wie de team lead is? Check! Erachter komen welke informatie aan de medewerkers wordt getoond? Natuurlijk! Yes, met deze pagina wordt jouw informatiestroom een makkie.

Verbeterslag op jouw invoer als medewerker

Gebruik je de app als medewerker? Dan helpen we jou met je invoer. Klinkt gek, maar heb jij bijvoorbeeld een foutief e-mailadres ingevuld? Dan krijg je vanaf nu een melding dat de informatie niet klopt of verwerkt kan worden.

 

Corrigeren medewerkers

Visuele verbeteringen in planning

Wanneer je op een shift in de planningstool klikt, opent er een overlay. Ons UX-team heeft deze overlay eens flink aangepakt.

  • De datum en tijd staan nu bovenaan omdat dit belangrijke info is.
  • Er is nu ook direct zichtbaar voor wie de shift openstaat en je kan de doelgroep met één klik op de knop wijzigen. Zo kan je bijvoorbeeld de zichtbaarheid wijzigen van medewerkers met een bepaald label naar 'zichtbaar voor iedereen'.
  • We hebben de waarschuwingen verbeterd. Ga je met je muis over een waarschuwing heen? Dan laten we je duidelijk zien wat er speelt. Voorbeeld: iemand heeft twee shifts tegelijk of nog geen contract.

Benieuwd naar onze planningstool?

Vraag demo aan

Shift detailpagina
Nieuwe filterfunctie

Nieuwe filterfunctie! #handig

Op de flexpoolpagina kun je nu filteren op label! De flexpoolpagina geeft jou inzicht in al jouw medewerkers: toekomstige, huidige en die uit het verleden. Met deze nieuwe filterfunctie kun je nu bijvoorbeeld filteren op het label 'Bediening'. Ta-da! Alle medewerkers met dit label komen nu naar voren.

Ook deze cao's hebben we nu in de app ingebouwd

Cao Technische Groothandel
Technische groothandel
Cao Sociaal Werk
Sociaal Werk

Benieuwd welke tarieven voor jou gelden met deze cao's?

Neem contact op

En zo bouwen wij aan de werk-app van Nederland

Benieuwd naar wat we de vorige release hebben gebouwd?

Bekijk onze release-video

 

Werk-app van Nederland