Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.

Hoe vind ik mijn droombaan?

We willen allemaal een baan hebben die we vroeger – of nu – als droombaan zien. Toch heeft een groot deel van de mensen niet de baan die ze zouden willen hebben. Hoe vind je dan wél die droombaan? Lees onze 4 stappen zodat jij direct aan de slag kan ;-) 

Lees meer
Hoe vind ik mijn droombaan?

Flexibel werken

Flexibel werken komt steeds meer voor bij werkend Nederland. Zowel thuiswerken als de toename van het aantal zelfstandigen en flexwerkers leidt hiertoe. Wat is flexibel werken eigenlijk? Wat is de impact hiervan op de lange termijn? En welke oplossingen zijn er? We vertellen je graag meer in ons blog!

Lees meer
Flexibel werken

Je eerste werkdag

De eerste keer naar je nieuwe werkplek is altijd spannend. Kennismaken met je directe collega’s, nieuwe systemen, nieuwe koffie, pauzes en al die keurende blikken. Met deze tips maak je een goede indruk op je werkgever én je collega’s.

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden gesprek

Je hebt inmiddels twee sollicitatiegesprekken bij een bedrijf gehad en die gingen goed. De organisatie denkt daar hetzelfde over en nodigt je uit voor een derde gesprek. Yes! Tijdens dit gesprek gaan jullie de arbeidsvoorwaarden bespreken. Dus ook het salaris. Hoe ga je zo’n gesprek in en hoe onderhandel je op de juiste manier over de voorwaarden? Hieronder geven we jou vijf praktische tips.

Lees meer