Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.

Je eerste werkdag

De eerste keer naar je nieuwe werkplek is altijd spannend. Kennismaken met je directe collega’s, nieuwe systemen, nieuwe koffie, pauzes en al die keurende blikken. Met deze tips maak je een goede indruk op je werkgever én je collega’s.

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden gesprek

Je hebt inmiddels twee sollicitatiegesprekken bij een bedrijf gehad en die gingen goed. De organisatie denkt daar hetzelfde over en nodigt je uit voor een derde gesprek. Yes! Tijdens dit gesprek gaan jullie de arbeidsvoorwaarden bespreken. Dus ook het salaris. Hoe ga je zo’n gesprek in en hoe onderhandel je op de juiste manier over de voorwaarden? Hieronder geven we jou vijf praktische tips.

Lees meer

Voorbereiden op je tweede gesprek

Top! Je bent uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dat betekent dat je indruk hebt gemaakt, het goed klikte met je gesprekspartner en ze meer van je willen weten. Met deze tips bereid jij je goed voor op een tweede sollicitatiegesprek.

Lees meer

Je eerste sollicitatie.

Dus je mag op sollicitatiegesprek komen? Nice! Nu begint het echte werk. Lees deze blog voor superveel tips voor je sollicitatie.

Lees meer