Nieuwe aanwinsten van Maqqie

Door: Nico de Jong
Nieuwe aanwinsten Maqqie
28 juli 2021
2 minuten lezen

Maqqie kan weer twee nieuwe toppers aan het team toevoegen. Anne Postma en Zefyra Nieuwenhuijsen maken namelijk sinds kort deel uit van Team IT en Team Marketing! Wat gaan ze doen? Check het hieronder.

Anne Postma

Anne is een echte voorlinie-versterking voor ons IT-team. Naast zijn passie voor video, is hij ook nog eens een topper als het gaat om 'de voorkant' van apps. En laat Maqqie nou net een snelgroeiende app hebben :-) Welkom bij Team Maqqie!

Als Front-end Developer help ik mee om vooral de voorkant van de Maqqie-app steeds beter, veiliger en gebruiksvriendelijker te maken. Ik maak daarbij gebruik van mijn analytisch vermogen en oog voor details.

Anne Postma
Anne Postma
Front-end Developer Maqqie

Zefyra Nieuwenhuijsen

Zefyra zal als UX-designer Team IT en Team Marketing een flinke boost geven. Ze zal gaan werken aan onze app en communicatie-uitingen om ervoor te zorgen dat deze visueel on-point zijn én gebruiksvriendelijk. Welkom bij de club, Zefyra! 

Een product ontwerpen dat aansluit op de behoeftes en wensen van de gebruikers (human-centered design) vind ik belangrijk. Om dit te bereiken, kruip ik graag in de huid van de eindgebruiker, om zo een betekenisvolle en aangename gebruikerservaring te creëren. Ik ben er om de gebruikers van het product te vertegenwoordigen.

Zefyra
Zefyra Nieuwenhuijsen
UX Designer Maqqie
Payrolling voor kennismigranten

Maqqie genomineerd voor 2 prijzen

De digitale transformatie zet grote stappen, maar Maqqie heeft geen moeite om deze trend bij te houden. Een jaar lang hard werken wordt beloond; we gaan dit jaar namelijk in de top 3 eindigen voor twee verschillende awards!

Voor zowel de Deloitte Fast 50 als de NLJUG Innovation Award gaan we een plek op het podium bemachtigen. Wordt het goud, zilver of brons? Op donderdag 3 november is de uitreiking, nog even duimen dus.

Door: Nico de Jong
28 juli 2021
2 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder