Verloning door Maqqie

Met onze verlonings-dienst regelen wij jouw personeelszaken, waardoor jij je volledig kan focussen op ondernemen. Wij fixen alle administratieve en juridische werkgeverstaken en jij blijft de werkgever die de werknemers aanstuurt.

Start je aanvraag

Direct contact met één van onze accountmanagers? Bel Levi op  06 59 20 04 06

Verloning

Waarom verloning door Maqqie?

Wanneer Maqqie de verloning van je personeel overneemt heeft dat eigenlijk alleen maar voordelen. Jij beperkt werkgeversrisico’s en personeelsverplichtingen, maar krijgt er een stuk flexibiliteit en gemak voor terug.

Zorgen die jou ontnomen worden door verloning zijn;

  • Begeleiding van een ziekteverzuim traject
  • Het afdragen van premies en belastingen
  • Loonbetaling bij arbeidsongeschiktheid

Door ons verlonings-concept kunnen we gebruik maken van het fasensysteem. Wat ervoor zorgt dat je werknemers tot max. 4 jaar flexibel ingezet kunnen worden. Daarnaast zijn we met onze dienstverlening gemiddeld 28% goedkoper dan andere partijen. We werken met een omrekenfactor + een fee voor Maqqie. Deze fee betaal je voor onze dienst zoals je die ook bij andere betaalt.

Het verschil tussen onze fee en die van anderen? We vergeleken offertes van 8 concurrenten. En daaruit bleek dat wij gemiddeld 28% goedkoper zijn, en dat bespaart jouw onderneming flink wat geld.

Vraag een offerte aan

Verlonen
Personeel verlonen

De basis is gratis

Bij Maqqie zijn alle processen rondom flexibele schil volledig geautomatiseerd in onze app. Hierdoor zijn een groot deel van onze tools gratis te gebruiken (denk aan de flexpool en planningstool). Alleen voor onze verlonings-dienst betaal je een kleine fee als vergoeding. Dit gecombineerd met een scherpe factor vanaf 1.575 zorgt ervoor dat je geld bespaart in vergelijking met traditionele verloning partijen.

Vraag hier je offerte aan

Wat is verloning?

Verloning is, simpel gezegd, het proces waarbij je salaris uitbetaalt aan personeel in ruil voor hun inzet binnen je bedrijf. Verloning doelt op het praktische deel van het uitbetalen, maar houdt ook in dat je de juiste beloning bepaalt voor iedere werknemer.

De eisen daarvoor zijn behoorlijk afhankelijk van het individu. Een aantal factoren die kunnen meespelen zijn:arbeidsverleden, woonlocatie en werkervaring in de functie. Ook gelden er in bijna iedere cao weer net andere regels voor de beloning van werknemers.

Het proces van verloning is dus méér dan het overmaken van salaris naar jouw werknemers. Er zijn veel andere zaken waar je aan moet denken: pensioenpremies, verzekeringen, reserveringen, enzovoort.

Niet gek dus dat het verlonen van personeel echt een ‘vak apart’ is. Door regelmatig veranderende wetten en cao’s is het best lastig om te weten of je jouw werknemers goed beloont. 

Meer informatie

Verloning
Kraskaart

Voordelen Verloning

  • Geen omkijken meer naar personeels- en salarisadministratie
  • Minder werkgeversrisico's
  • Flexibiliteit in personeelsinzet
  • Pensioenen werknemers wordt geregeld

Alles-in-één-app

De Maqqie-app zorgt ervoor dat je vrijer en flexibeler kunt ondernemen dan ooit. Vanaf nu heb je al het regelwerk rondom personeel in één keer geregeld. Kandidaten, contracten, verloning, freelancers, administratie… alles!

En dat alles via je smartphone.

Leer meer

Meer weten over Maqqie

Contact Maqqie

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel Levi op 06 59 20 04 06

Al meer dan 2500 bedrijven gingen je voor!

Deze bedrijven zijn al goedkoper uit

Veelgestelde vragen

Wat kost verloning per uur?

Maqqie rekent met een factor vanaf 1.575 voor Fase A. Dat betekent dat wanneer een verloning-werknemer een bruto uurloon van €10 verdient, jij als inlener €15,75 per uur aan Maqqie betaalt. Op dat totaalbedrag komt nog een kleine Maqqie fee van 7%.

Hoe werkt het fasensysteem?

De cao voor uitzendkrachten maakt in plaats van de ketenregeling gebruik van een zogenaamde fasenregeling. Hierdoor kunnen wij met ons unieke verlonings-concept meer flexibiliteit aanbieden. De NBBU hanteert fase 1 t/m 4 en de ABU Fase A, B en C. Voor het gemak: ze komen feitelijk op hetzelfde neer :-) Begint een werknemer net met werken, dan start hij of zij in fase A. Deze duurt 52 gewerkte weken. In fase B kunnen er maximaal zes arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd in 3 jaar worden afgesloten. En in fase C krijgt de werknemer een contract voor onbepaalde tijd. Dus kies je voor verloning? Dan heb je 4 jaar extra flexibiliteit.

Verloning: wat zijn de voordelen voor je werknemers?

Wat betekent verloning voor je werknemers? Je wilt natuurlijk wel die topwerkgever zijn of blijven! Een onderdeel van het zijn van een topwerkgever is natuurlijk het op orde hebben van je personeelszaken. Met verloning door Maqqie profiteren jouw werknemers minstens net zoveel als jij als werkgever.

Kies jij voor onze verlonings-dienst dan checken wij of er een cao van toepassing is voor de werknemer(s). Op deze manier zorgen we dat de jouw werknemer krijgt waar hij recht op heeft. Zo houden al jouw werknemers gelijke rechten.