Wat is een payrollcontract?

Duizelt het jou van al de verschillende arbeidsovereenkomsten? Zie je er tegenop om dat allemaal goed bij te houden in jouw personeelsadministratie? Dan is payroll voor jou dé oplossing.

Bij payroll heb jij als ondernemer wel de lusten, maar niet de lasten. Jij bepaalt wie bij jou werkt en wat ze moeten doen, maar jouw personeel is in dienst van Maqqie. Op papier is Maqqie de echte, juridische, werkgever, maar in de praktijk ben jij dat.

Benieuwd hoe payrolling werkt?

Jij kiest de medewerkers die bij jou komen werken. Ook geef jij aan wat voor soort contract die medewerker krijgt. Kies je voor een oproepovereenkomst, een tijdelijk contract of een vast contract? Deze informatie geef je door aan Maqqie via het overzichtelijke platform. Vervolgens gaat Maqqie voor jou aan de slag. Wij geven die medewerker het contract, want die medewerker treedt bij ons in dienst. Aan het einde van de maand betalen wij het salaris. Ook draagt Maqqie de premies af en zorgen we ervoor dat op de juiste manier pensioen wordt opgebouwd. Wij nemen dus al jouw werkgeversverplichtingen over. Hoe Maqqie wil je het hebben?

Terug naar overzicht

Bekijk ook: